Vir: Instagram profil Exatlon Slovenija
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sre, 27.10.2021 21:25
V včerajšnji oddaji Exatlon Slovenija smo lahko bili priča pravemu spektaklu.

Odvila se je namreč posebna tekma med Slovenijo in Mehiko. Napeto in čustveno tekmo je na koncu dobila ekipa Slovenija. 

V Mehiki Exatlon zelo priljubljen

V Mehiki gledalci Exatlon preko televizijskih zaslovnov spremljajo že pet let, po priljubljenosti pa se kosa celo z nogometom. Mehiški tekmovalci so na poligonih skoraj nepremagljivi, tekme proti drugim državam pa jemljejo zelo resno.

»Exatlon je v Mehiki noro popularen. Njihove sezone trajajo osem mesecev in imajo tri urno oddajo, snemajo pa dve tekmi dnevno. Do sedaj jih ni premagala še nobena druga država, Slovenija pa jih je pohrustala kot tortilije! Bravo, naši,« je ob zmagi slovenske ekipe na svojem Instragram profilu zapisala sovoditeljica oddaje Exatlon Slovenija Tina Gaber

Slovenski ekipi so ponudili povratno srečanje

Zmaga Slovenije je bila za mehiško ekipo šok in razočaranje, katerega niso mogli skriti. Slovenski ekipi so že ponudili povratno srečanje. 

»Slovenija, Imate ekipo odličnih športnikov. Z vsem spoštovanjem. Bila je dobra tekma in z veseljem bi z vami imeli še povratno tekmo. Če želite se lahko ponovno vidimo.

Imate ekipo, ki je na nivoju slovenske olimpijske zgodovine in to je Exatlonu v ponos. Čestitam in vse moje spoštovanje gre vam. Vse najboljše vam želim v tej pustolovščini Exatlona,« je ob koncu povedal še Antonio Rosique, voditelj oddaje Exatlon Mehika.

Starejše novice