Profile picture for user Rebeka Sivka Rebeka Sivka
Ustvarjeno dne
Pon, 31.5.2021 06:58
Danes bo na stadionu Stožice potekala tekma četrtfinala UEFA evropskega prvenstva do 21 let. Pomerili se bosta Slovenija in Portugalska.

Na stadionu Stožice bo v ponedeljek, 31. maja, potekala tekma četrtfinala UEFA evropskega prvenstva do 21 let. Na tekmi se bosta pomerili reprezentanci Portugalske in Italije. 

Mladi nogometaši bodo po dolgem času, ko so zaradi omejitvenih ukrepov igrali pred praznimi tribunami, slišali glasno podporo s tribun. Seveda pa se bodo upoštevala navodila in ukrepi Nacionalnega inštituta za javno zdravje

Veliki finale bo na vrsti v nedeljo, 6. junija.

Zaključne tekme si lahko ogledate v živo na stadionu Stožice. Informacije glede nakupa vstopnic najdete na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.

Vir: Mestna občina Ljubljana

Ljubljana v znamenju nogometa

Nogometno vzdušje v Ljubljani se stopnjuje. Stritarjeva ulica je okrašena z odsluženimi nogometnimi žogami, na Kongresnem trgu pa je na ogled fotografska razstava Mladi upi.

V nogometne barve je Mestna občina Ljubljana odela tudi Cankarjevo in Petkovškovo nabrežje, gostinci pa pripravljajo posebno ponudbo, kulinarične poslastice držav, ki se bodo v Ljubljani borile za naslov evropskega prvaka.

Starejše novice