Vir: Facebook profil NK Olimpija
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 7.12.2021 14:33
Zaradi porasta okužb v Olimpiji je odpadla tekma med Olimpijo in Muro. Zdaj je znano, kaj sledi.

Nogometaši Olimpije in Mure bi se morali v 17. krogu Prve lige Telemach pomeriti 20. novembra, a je tedaj srečanje odpadlo po številčnem izbruhu koronavirusa v ljubljanskem taboru.

Po pravi zmešnjavi o tem, če bo tekma odigrana ali ne, je bil dvoboj dokončno odpovedan dobri dve uri pred uvodnim sodniškim žvižgom, zdaj pa je dokončno potrjeno, da se tekma ne bo odigrala v letošnjem letu.

Mura bo v nedeljo, v sklopu 20. kroga Prve lige Telemach, gostovala v Kopru, spopad na Bonifiki pa bo zadnji v jesenskem delu sezone. Sobočani bodo v pomlad krenili z 19 odigranimi tekmami.

V Stožice v drugem delu sezone

Nogometaši Mure bodo prvo zmago na zelenici stadiona Stožice napadali po zimskem tekmovalnem premoru, so danes sporočili iz vodstva tekmovanja Prve lige Telemach in tako potrdili pričakovano.

»Vodstvo tekmovanja Prve lige Telemach je sprejelo odločitev, da se jesenski del prvenstva zaključi 12. decembra. 

Zaostali tekmi 17. kroga med Olimpijo in Muro in 19. kroga med Domžalami in Olimpijo bosta odigrani v spomladanskem delu prvenstva,« piše v sporočilu Prve lige Telemach.

V nogometnih krogih so se sicer pojavljale govorice, da je bil Olimpiji in Muri ponujen nadomestni termin po 20. krogu državnega prvenstva, a bi morali Sobočani v tem primeru podaljšati že tako naporen in zgoščen jesenski del sezone. Črno-beli bodo priprave na nadaljevanje sezone predvidoma pričeli že 3. januarja.

Se strinjate z odločitvijo vodstva tekmovanja? Vsi pristaši okroglega usnja s tem niso najbolj zadovoljni, saj menijo, da je s tem ogrožena regularnost prvenstva.

Vaše mnenje lahko zapišete v komentar.

Starejše novice