Profile picture for user oglasniprispevek Oglasni prispevek
Ustvarjeno dne
Pet, 17.9.2021 11:30
Rikli Balance Hotel – raj za vso družino.

Si letošnje jesenske počitnice z družino želite preživeti nekje, kjer vam bo vsak dan postregel z nečim novim in za dolgčas ne bo prostora? Dobrodošli na oddihu ob enem najlepših jezer na svetu, kjer se boste starši lahko razvajali, otroci se bodo zabavali v vodnem parku, skupaj pa boste na svežem zraku odkrivali nešteto skrivnosti pravljične narave!  

Rikli Balance Hotel na Bledu, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, je nedvomno popolna izbira za vaše nepozabne jesenske počitnice! V hotelu lahko unovčite tudi turistične bone 2020 in 2021 in si pričarate družinski oddih, ki se ga boste še dolgo spominjali z nasmeškom.

Udobna in prostorna dvosobna družinska suita bo v času oddiha v Rikli Balance Hotelu, postala vaš drugi dom!  Ločeni spalnici za starše in otroke, možnost otroške posteljice, Zakijeva bonus kartica za otroke do 12. leta, s katero bodo najmlajši gosti prejeli številne zabavne brezplačne storitve in nepozabna doživetja, otroški bazen v vodnem parku in celo notranji vodni tobogan – vse, kar potrebuje družina za kakovostno preživljanje skupnega časa na enem mestu!

Družina na bazenu.

V Wellnessu Živa vas čaka največji bazenski kompleks na Gorenjskem s termalno vodo in celo toboganom za ljubitelje vodnih vragolij vseh starosti. Med kopanjem vam bo družbo ves čas  delal razgled na Blejski grad.

Gostinska ponudba

V hotelski restavraciji vas razvajajo s svežimi sestavinami in z lokalnimi jedmi, ki nastajajo pod taktirko mednarodno priznanega chefa Simona Bertonclja. Priporočamo vam, da  si za zajtrk na sveže pečen kruh namažete lokalni med, za kosilo pa si privoščite gorenjski posebnosti, kot sta bohinjski sir mohant ali lokalna postrv zlatovščica.

Ob bazenu.

Prepustite se sproščujočem programu Wellnessa Živa in si privoščite masažo s smrekovimi vršički za sprostitev mišic, lepotne tretmaje z medom kranjske čebele za sijočo kožo ali ritual Pokljuka za popolno regeneracijo.

Unovčite turistične bone za nepozaben jesenski oddih

V vseh namestitvah Sava Hotels & Resorts lahko unovčite svoje turistične bone (TB), ki so bili izdani v letu 2020 in nove turistične bone 2021 (BON21) in na počitnicah ustvarite spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo. Preverite pogoje unovčitve novih in starih bonov pri nas! 

DRUŽINSKO ODKRIVANJE ČAROBNOSTI BLEDA

Adrenalinski park.

Če se z družino radi predajate novim dogodivščinam, obiščite nov  pustolovski park na Straži. Zgrajen brez večjih posegov v naravo ponuja 65 ekološko ozaveščenih pustolovščin. Primeren je tako za otroke in odrasle. Pustolovščina iz oči v oči z najvišjimi vrhovi dreves bo iz vašega grla sprožila krike strahu, olajšanja in razburjenja! Z vrha Straže pa se lahko spustite tudi s posebnimi poletnimi sankami, ki navdušujejo tako otroke, kot tiste mlade po srcu!

Blejsko jezero

Želite, da bi vaši otroci dolgo verjeli v čarovnijo? Potem jih posedite v tradicionalno pletno, električno ladjico ali najemite svoj čoln in obiščite otok sredi Blejskega jezera, kjer se boste skupaj povzpeli po 99 stopnicah do romantične cerkvice Marije Pomagaj z znamenitim zvonom iz leta 1943. Legenda pravi, da se tistemu, ki pozvoni nanj, uresniči želja!

Blejska kremna rezina.

Po pestrem dnevu polnem spoznavanja zgodovine, se okrepčajte v naši Kavarni Park, kjer se otroci lahko posladkajo z našim nagrajenim sladoledom, starši pa si privoščite Originalno Blejsko kremno rezino, ki jo pri v Kavarni Park izdelujemo že 67 let!

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.

Starejše novice