Profile picture for user oglasniprispevek Oglasni prispevek
Ustvarjeno dne
Čet, 29.7.2021 11:47
Kulinarična pravljica skupine Sava Hotels & Resorts

Restavracija Park

Bled velja za eno najlepših mest na svetu, ki na vsakem koraku razvaja z dih-jemajočimi razgledi, a to še zdaleč ni vse, kar ta slovenski alpski biser skriva v svojem objemu. Ne le zatočišče za popoln odklop in sprostitev na svežem alpskem zraku, Bled postaja tudi prava kulinarična destinacija. Prepustite se razvajanju v restavracijah in kavarni največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, ki vas bodo presenetile s pristnimi gorenjskimi okusi, lokalnimi sestavinami in legendarnimi sladicami – vse to ob najlepših razgledih na blejsko kuliso!

Kavarna Park – dom Originalne blejske kremne rezine

Kremna rezina

Še vedno velja, da med obiskom Bleda enostavno ne smete preskočiti sladkanja z eno in edino Originalno blejsko kremno rezino, ki je pred 67 leti nastala v Kavarni Park. Do danes so jih postregli že več kot 15 milijonov!

Sladoglednica

Bled je s pomočjo Sladogleda, omamnega sladolednega okusa, osvojil laskavi naziv najboljše sladoledne destinacije na svetu! Okus Sladogled je sestavljen iz treh plasti: iz temne čokolade s surovimi zrni kakava, iz kvinojine sladoledne kreme z mandeljni, cimetom in rozinami in iz bogatega mascarponeja. Sicer pa lahko v Kavarni Park izbirate med kar 18 različnimi okusi domačega sladoleda!

Restavracija Julijana – Kulinarika vredna nagrade Michelin

Restavracija Julijana

Restavracijo Julijana v Grand Hotelu Toplice na Bledu in njeno čudovito teraso najdete ob najlepšem delu Blejskega jezera. Restavracija  je pod kreativnim vodstvom chefa Bertonclja Julijana dobila prestižno priznanje The Michelin Plate, za sveže surovine, skrbno pripravljen in dober obrok za leto 2020, po klasifikaciji Gault&Millau pa prejela  3 kape.

Restavracija Julijana

Ta butična restavracija sprejme le nekaj več kot 20 gostov in s svojo intimno atmosfero, čudovitim pogledom na Blejsko jezero in s sezonskimi gurmanskimi presežki privablja tiste, ki radi jed občutijo z vsemi čuti.

Chef Simon Bertoncelj

Chef Simon Bertoncelj skrbi tudi za razvajanje brbončic v hotelskih restavracijah Hotela Park in Rikli Balance Hotela.

VDIH, IZDIH – SPROSTITEV!

HOTEL PARK****

Restavracija Hotel Park

V hotelski restavraciji vas čaka vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini.

Soba - razgled na jezero

V sobah prenovljenega Hotela Park vas z balkona začara pogled na Blejsko jezero.

savna

Prepustite se nepozabnim razgledom v savnah, na kopališču in terasi v Spa Park v Hotelu Park.

RIKLI BALANCE HOTEL****S

kulinaricna ponudba rikli balance

Kulinarična ponudba Rikli Balance Hotela temelji na svežih sestavinah in lokalnih jedeh. Pri zajtrku si na sveže pečen kruh namažite lokalni med, za kosilo vprašajte po gorenjski posebnosti, kot sta bohinjski sir mohant ali lokalna postrv zlatovščica, za osvežitev pa si v hotelskem baru naročite domači medeni ali planinski napitek ali napitek iz smrekovih vršičkov.

Rikli hotel soba

Sobe Rikli Balance Hotela so zasnovane, da pripomorejo k celoviti prenovi telesa in duha.

Hotel Rikli bazen

Naj vas začara bazenski kompleks Wellnessa Živa v Rikli Balance Hotelu s pogledom na Blejski grad.

Unovčite turistične bone za nepozabne počitnice

V vseh namestitvah Sava Hotels & Resorts lahko unovčite svoje turistične bone (TB), ki so bili izdani v letu 2020 in nove turistične bone 2021 (BON21) in na počitnicah ustvarite spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo. Preverite pogoje unovčitve novih in starih bonov pri nas!

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts  uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov  ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.
 

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice