Profile picture for user oglasniprispevek Oglasni prispevek
Ustvarjeno dne
Tor, 31.1.2023 13:48
Potem izkoristite do 20-odstotni First minute popust za poletnih oddih v termah!

Ste tudi vi med tistimi, ki vse leto sanjajo o poletju? Potem imamo nekaj za vas – First Minute popust za zgodnje rezervacije poletnega oddiha  v Termah 3000 – Moravske Toplice, Termah Ptuj in Zdravilišču Radenci, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

Če počitnice rezervirate do 28. februarja, boste prihranili kar do 20 odstotkov! 

Nikoli ni prezgodaj za rezervacijo poletnega oddiha v najlepših termalnih kotičkih Slovenije! Sploh če to lahko storite po ugodnih cenah. Vas mikata sproščanje v raznolikih bazenih in pristna prekmurska kulinarika v Termah 3000 – Moravske Toplice?

Želite poizkusiti edini mineralni wellness v Sloveniji v Zdravilišču Radenci ali sanjate o odkrivanju skrivnosti najstarejšega slovenskega mesta in se razvajanju v rimsko obarvanem imperiju dobrega počutja v Termah Ptuj? First Minute do 20 odstotni poletni popust velja za termine od 23. junija do 10. septembra 2023.

Hotel Livada

Terme 3000 – Moravske Toplice – pristna prekmurska izkušnja in ogromen vodni park 

Preživite poletni oddih v Hotelu Livada Prestige ali Hotelu Termal v enih od največjih term v Sloveniji s termalnim parkom s številnimi tobogani, nagrajeno lokalno kulinariko in blagodejnimi kopelmi s črno termo-mineralno vodo. Terme 3000 so tudi odlično izhodišče za odkrivanje brezčasnega Prekmurja.

Radenci

Zdravilišče Radenci – štirje naravni zdravilni faktorji in termalna oaza 

140 let zdraviliške tradicije in štirje naravni zdravilni dejavniki (mineralna in termalna voda, 250 sončnih dni letno ter blagodejno blato) so samo del razlogov, zakaj se gostje vračajo k nam. Prištejte še edini mineralni wellness v Sloveniji, termalno oazo z desetimi bazeni in vedno nasmejane zaposlene in prepričani smo, da se boste z veseljem vračali!

Terme Ptuj

Terme Ptuj – rimsko obarvano wellness razvajanje in obilica vodne zabave  

V Grand Hotelu Primus vas čaka imperij dobrega počutja s tematskimi wellness sobami, raznolikimi savnami in edinstvenimi neinvazivnimi lepotnimi programi, tako da se boste na oddihu ne le spočili ampak tudi pomladili. Poleg rimsko obarvanega hotelskega kopališča pa vas čaka tudi zabava v termalnem parku z zabavnimi tobogani!

Ne zamudite edinstvenega First Minute popusta

Če do 28. 2. 2023 rezervirate poletne počitnice v Termah 3000 – Moravskih Toplicah, Termah Ptuj ali Zdravilišču Radenci, boste prihranili do 20 odstotkov! First Minute poletni popust velja za termine od 23. junija do 10. septembra 2023.

Bazen

Družinske ugodnosti za nepozabno poletje 

Poletje v termah so bazeni, tobogani, šelestenje listja v drevesih, odlična kulinarika, odkrivanje Pomurja in najstarejšega slovenskega mesta Ptuja ter veliko dobre volje.

V dobro voljo vas bodo spravili tudi naši animatorji in še pred prihodom družinski bonus: v dvoposteljnih sobah z dodatnim ležiščem lahko en do dva otroka bivata skupaj s staršema brez doplačila (en otrok do 12. leta na dodatnem ležišču in en otrok do 6. leta na ležišču skupaj s staršema.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice