Termin
Prizorišče

Vokalno-plesni duo ki združuje svetovno glasbo in nenavadne ritme iz Balkana z glasbo in ritmično igro telesa. Koncert + Glasbena komedija

Alice v WonderBandu sta dvojec izvajalcev, ki združujeta svetovno glasbo in nenavadne ritme iz Balkana s glasbo in ritmično igro telesa. Ana Vrbaški in Marko Dinjaški nastopajo na odru v gledališčih in koncertih in sta par v življenju že 25 let, živita v naravi, blizu narodnega parka Fruška gora.

Njun edinstveni način življenja povezuje glasbo s telesom in naravo. Nastopi so vibrirajoči in ritmični, močni in energični, križišče plesa, gibalnega gledališča in glasbe. Globoka, prvotna izkušnja vodi občinstvo na potovanje skozi Balkan in tudi v globine bitja. Izvajalci ustvarjajo petje in ploskanje skupnosti z občinstvom, občutijo se koreninami, utemeljenimi in navdihnjenimi.

Program začenjamo z glasbeno komedijo Kiss - zgodbo o igri, flirtanju, šaljivosti, tekmovanju, a predvsem o ljubezni med moškim in žensko. Ta predstava je bila nagrajena za raziskovanje zvoka na več gledaliških festivalih.

Zasedba:
-Ana Vrbaški - vokal, body percussion
-Marko Dinjaški - vokal, body percussion, didgeridoo

Vabljeni na interaktivno glasbeno doživetje z globoko in edinstveno izkušnjo.

Od 18. ure dalje, pred nastopom, bodo člani zasedbe izvedli delavnico body music iz Balkana:
https://www.facebook.com/events/474977134848433