Foto: Posnetek zaslona/Google maps
Ustvarjeno dne
Pon, 4.1.2021 09:27
V prometni nesreči, ki se je včeraj zgodila v naselju Gabrje, je bila poškodovana kolesarka, voznik, ki je povzročil prometno nesrečo, pa je s kraja pobegnil. Policija poziva vse, ki imajo kakršnekoli informacije, naj se jim javijo.

Včeraj, nekaj pred 20. uro se je na cesti od Šujice proti Polhovem Gradcu v naselju Gabrje zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik z neznanim vozilom in kolesarka.

Voznik je kolesarko nepravilno prehitel, trčil v njo in jo hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v UKC Ljubljana, njeno življenje pa ni ogroženo. Voznik je po nesreči odpeljal v smeri Polhovega Gradca.

Vse, ki bi imeli koristne informacije o prometni nesreči policisti pozivajo, da to sporočijo na št. 113, ali Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko (01) 583 88 20, lahko tudi anonimno na 080 1200.

"Prav tako pozivamo neznanega voznika, da pokliče na eno izmed navedenih številk, ali se zglasi na Postajo prometne policije Ljubljana, Grič št. 56, Ljubljana," še dodajajo policisti.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice