Največji ponudnik okolju prijazne deljene mobilnosti na 150 lokacijah v Sloveniji.
oglasniprispevek1
Sre, 15.3.2023 07:20
Ugoden paket za okolju prijazno mobilnost z brezplačno registracijo in dodatnim dobroimetjem.

GO pomlad, poseben paket za nove uporabnike, prinaša svež veter v svet trajnostne mobilnosti. Novim uporabnikom storitve Avant2Go omogoča ugoden vstop v svet 100-odstotno električnega car sharinga z doživljenjsko brezplačno registracijo in dodatnim dobroimetjem za vožnje.

Za zgolj 5 evrov vsak nov uporabnik prejme 10 evrov dobroimetja, ki ga lahko takoj porabi za najem električnih vozil iz široke flote, ki šteje več kot 500 avtomobilov priznanih znamk, kot so Smart, VW, Fiat, Renault in BMW in kmalu še Peugeot. Avant2Go nudi popolno rešitev za tiste, ki iščejo priročno in okolju prijazno alternativo klasičnemu prevozu.

Kako se registriram? 

Vpis v sistem je hiter in preprost, saj je vse, vključno s podpisom pogodbe, mogoče urediti kar preko pametnega telefona v nekaj minutah. Obiščete spletno stran Avant2Go, kjer prenesete aplikacijo za Apple ali Android in sledite navodilom. Med paketi izberite paket GO pomlad. Tveganj nimate.

Uporabniki plačajo le, ko vozilo uporabljajo, pri čemer je v ceno najema že všteta električna energija, slovenska vinjeta in vzdrževanje vozila.

Uporabniki se lahko zanesejo na 24/7 podporo, ki jo nudi Avant2Go, kar pomeni, da je pomoč vedno na voljo, kadar je to potrebno.

Storitev je še seveda primerna tudi za podjetja, saj ponuja digitalizirano in transparentno rešitev z nižjimi stroški, saj se ti pojavijo le ob dejanski uporabi vozila.

Kje vse lahko uporabljam Avant2Go vozila?

Avant2Go je prisoten na več kot 150 lokacijah po Sloveniji, vključno z Ljubljano, Letališčem Jožeta Pučnika, Kranjem, Mariborom, Novim mestom in Mursko Soboto, kar omogoča enostavno dostopnost storitve za prevoz v službo, trgovino ali na dnevne in večdnevne izlete kjerkoli po Sloveniji. Seznam lokacij si lahko ogledate kar v aplikaciji Avant2Go, zagotovo je katera v vaši neposredni bližini. 

Še niste uporabnik Avant2Go? Paket za nove uporabnike GO pomlad je odličen in hiter način, da to postanete in se pridružite največji car sharing družini v Sloveniji. 

Komentarji (1)

a2go (ni preverjeno)

Promo koda za 10€ voženj: BASMI666

Starejše novice