Super akcija za nove člane velja do 30. novembra
oglasniprispevek1
Pon, 23.11.2020 12:02
Podaljšanje ugodnih dnevnih najemov in posebna ugodnost za nove člane.

Prvi slovenski sistem souporabe električnih vozil Avant2Go uspešno deluje že peto leto. Uporabnikom je na voljo več kot 250 povsem električnih vozil na preko 100 lokacijah v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Murski Soboti in brniškem letališču. Odlična novica je potrjena širitev Avant2Go v Novo mesto, dodaten razlog za veselje pa imajo uporabniki Avant2Go tudi zaradi skorajšnje aktivacije dveh novih lokacij v Kranju, ki sta po številu ljudi v njuni okolici zelo frekventni.

Podaljšanje ugodnih dnevnih najemov vozil

Pri Avant2Go so se poleg tega še odločili, da do konca leta podaljšajo akcijske - 50 % nižje - cene 24-urnega najema njihovih vozil, kar v praksi denimo pomeni, da vas Smart stane le 19,50 evrov na dan, z vključeno energijo in vsem potrebnim za nemoteno in varno vožnjo. Na ta način postaja mobilnost za marsikoga, ki v teh časih žal nima ustrezne alternative, še dostopnejša. Storitev poteka na brezkontakten način preko uporabniku prijazne aplikacije in z redno razkuževanimi vozili, na voljo pa je 24/7, vse dni v letu.

Super akcija za nove člane do 30. novembra

Ravnokar pa smo zasledili tudi novico, da lahko novi uporabniki v okviru akcije črnega petka do 30.11. k storitvi Avant2Go pristopijo po prav posebnih pogojih – za vplačanih 9 evrov namreč prejmejo kar 20 evrov dobroimetja na svoj Avant2Go račun.

Kako pa je z že obstoječimi uporabniki? Šušlja se, da se zanimiva ponudba pripravlja tudi zanje. Da je ne zamudite, priporočamo, da v naslednjih dnevih redno spremljate spletno stran in družbena omrežja storitve Avant2Go (www.avant2go.si).

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice