oglasniprispevek1
Tor, 21.6.2022 13:58
Vroči poletni dnevi so pred vrati in radi jih izkoristimo za osvežitev, uživanje in zabavo.

Dopustniške dogodivščine so po navadi povezane z zanimivimi in lepimi doživetji. A v tej počitniški ležernosti se hitro lahko zgodi tudi kakšna nezgoda. Če se pripeti v tujini, je dobro, da smo ustrezno zavarovani. 

Da bi tudi v tujini lahko kakovostno poskrbeli za svoje zdravje v primeru poškodbe ali bolezni, je dobro izbrati primerno zavarovanje za tujino.

Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, imajo pestro ponudbo zdravstvenega zavarovanja za tujino, tako za krajši izlet, daljše potovanje ali potovalne avanture večkrat na leto.

Njegove ključne prednosti so široka kritja, asistenca 24/7 v slovenščini, storitev Dr. Posvet pri celoletnem zavarovanju Multitrip in visoke zavarovalne vsote – vse do 1.000.000 evrov. 

24-urna pomoč v tujini

Asistenčni center Varuha zdravja, ki pomoč organizira v slovenskem jeziku, je zavarovancem na razpolago 24 ur na dan, vse dni v tednu.

V primeru nezgode ali bolezni se takoj obrnite na asistenčni center Varuha zdravja na telefon +386 1 47 18 777 ali jim pišite na [email protected], kjer vam bodo svetovali, kako ravnati. 

Za potovanje večkrat na leto izberite Multitrip

Za vse, ki potujete večkrat na leto, je smiselno izbrati celoletno zavarovanje za tujino Multitrip. Primerno je za več posameznih potovanj v tujino, ki ne trajajo več kot devetdeset dni. Multitrip lahko sedaj sklenete še posebej ugodno.

Izberite pravi paket zase 

V Varuhu zdravja, Vzajemni, so oblikovali širok nabor paketov z različnimi zavarovalnimi vsotami, ki so prilagojeni destinaciji in načinu potovanja. Tako si lahko vsak sam izbere ustrezni paket.

Glede na destinacijo potovanja je možna izbira med območji Hrvaška in Svet. K Vzajemninemu zavarovanju za tujino je možno priključiti še dodatno kritje za primer nezgode v tujini. 

Starejše novice