Oglasni prispevek
Čet, 25.1.2024 11:49
Hotel Histrion v Portorožu

Ste med tistimi, ki tudi pozimi sanjate o poletju, šumenju morja, kopanju in sproščanju v objemu toplih sončnih žarkov? Za vas imamo dobro novico! 

Vse to lahko tudi v hladnejših mesecih doživite v Portorožu, v St. Bernardin resortu, kjer so zime mile in vas pogosto razvaja sonce. 

Dobrodošli v Hotelu Histrion, kjer vas poleg Morskega vodnega parka Termaris, v katerem najdete bazene z ogrevano morsko vodo, in sob, ki pripovedujejo zgodbe Istre, čakajo tudi pristna istrska kulinarika, mediteransko obarvani wellness tretmaji in panoramske savne z razgledom na slovensko morje.

Hotel Histrion**** - istrske zgodbe le korak do morja! 

Hotel Histrion, ki je z vseh strani obdan z morjem, vas pričakuje s prenovljenimi sobami, ki pripovedujejo zgodbe o morju, sivki in oljkah, ki jih na slovenski Obali najdete na vsakem koraku. 

Eleganten, sodoben in udoben hotel, poleg razgledov na neskončno modrino nudi vse, kar tako družina kot tudi pari potrebujejo za udoben in sproščujoč oddih le korak do morja.

Morski vodni park Termaris - vaša najljubša notranja morska plaža

V prenovljenem bazenskem kompleksu z morsko vodo – Morski vodni park Termaris, vas na 2400 kvadratnih metrih površin 12 mesecev v letu čakajo plavalni, sprostitveni in otroški bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje. 

Poleg velikega plavalnega bazena, obkroženega z otroškimi bazeni z zabavnim igrali in toboganom, vas čaka tudi bazen z deročo reko in vrtinci.

Wellness Benedicta – istrska wellness oaza za popolno razvajanje

V Wellnessu Benedicta vas bodo razvajali s tradicionalnimi tretmaji obogatenimi z lokalnimi sestavinami, kot so morska sol in solinsko blato in podobno - popolno kombinacija za sprostitev in regeneracijo.

Med sproščanjem in nego vas bodo, poleg istrskih zgodb, iz panoramskih savn spremljali tudi edinstveni razgledi na neskončno modrina morja, pričakujemo pa vas tudi s solno sobo in edinstvenim istrskim hamamom.

Pristna istrska kulinarika 

Avtentična istrska kuhinja v Hotelu Histrion vas bo navdušila s svojo raznolikostjo, strastjo in skladnostjo okusov.

Enkrat lahkotno prikazuje svojo sredozemsko plat, spet drugič celinsko, zaokrožajo pa jo sveže lokalne sestavine, piranska sol, avtohtone istrske začimbe, istrska zelišča, vrhunska olivna olja in več sort odličnih istrskih vin. 

Paketi za vse okuse

Preverite našo ponudbo paketov za zimske počitnice za družine in pakete za seniorje z desetodstotnim popustom za bivanje med tednom, ljubitelji wellness razvajanja pa ne spreglejte paketa Morski Spa, ki vključuje tudi vstop v panoramsko savno

Vsi tisti, ki že razmišljate o poletnem oddihu, pa se boste razveselili naših First minute ugodnosti s 15-odstotnim prihrankom za rezervacijo poletnih počitnic do 31. januarja 2024.

Starejše novice