Ljubljanainfo
Pon, 8.5.2023 14:23
'Ogrevanje' se bo pričelo že dan prej s skupino Steva Harrisa British Lion.

Po 16 letih se v Sloveniji obeta vrhunski koncertni spektakel legendarnih velikanov hard rocka Iron Maiden, prvi v vrsti koncertov na njihovi novi turneji »Future Past Tour«.

Iron Maiden bodo predstavili pesmi s svojega zadnjega albuma 'Senjutsu', poleg ikoničnih pesmi z albuma 'Somewhere In Time' iz leta 1986 in drugih klasik skupine. 

V veliko čast Sloveniji in slovenskim oboževalcem, bodo Iron Maiden pričeli svojo povsem novo koncertno turnejo prav pri nas, 28. maja 2023 v Areni Stožice v Ljubljani.

Tako jih bomo lahko prvi videli prav tukaj po kar 16 letih od njihovega zadnjega nastopa na bežigrajskem stadionu. Predskupina na koncertu bo The Raven Age.

Steve Harris je ob tem dejal: »… Leto 2023 bo razburljivo obdobje in res se veselimo, da vas bomo spet srečali v Sloveniji, kjer smo nazadnje igrali leta 2007 na poletni turneji Matter Of The Beast.«

In prav dan pred koncertom Iron Maiden v Ljubljani, torej v soboto, 27. maja, nas bo zagreval ravno Steve Harris s svojo skupino British Lion, ki jo je ustanovil tudi ravno zaradi tega, da lahko še vedno nastopa na manjših, klubskih odrih.

Vsi oboževalci vrhunskega heavy metala ste tako vabljeni, da si pravočasno priskrbite vstopnice za ta koncertni večer, ki se bo odvil v ljubljanski Cvetličarni. Vstopnice so še vedno na voljo na www.eventim.si in na pooblaščenih prodajnih mestih.

Starejše novice