oglasniprispevek1
Pet, 21.7.2023 10:30
Velik pridih prestiža v vašem domu lahko ponudijo kuhinjski pulti in kopalniški umivalniki, ki na videz delujejo kot marmor ali granit.

A takšni privlačni elementi doma so lahko izjemno občutljivi na madeže in se stežka čistijo, neredko se na njih pojavijo še razpoke. Seveda to ne velja, če so izdelani iz kerrocka.

Toliko prednosti, kot jih v vaš dom prinaša kerrock, jih zmore le malo kateri material. 

Fleksibilnost, vzdržljivost, preprostost vzdrževanja, estetika – to je le nekaj njegovih izvrstnih lastnosti, ki ga precej ločujejo od drugih umetnih kamnov na trgu.

Kaj je kerrock?

Kerrock je vrsta kompozitnega materiala, ki vključuje anorgansko polnilo in visokokakovostno akrilno polimerno vezivo. Na videz deluje kot naravni marmor ali granit, a je topel, neporozen in se lahko obdeluje kakor mehka kovina ali les.

Uvršča se med ekološke materiale, ki se jih najpogosteje uporablja v kuhinjah ter kopalnicah, prav tako je dobrodošla izbira za opremljanje drugih prostorov, v katerih želimo imeti tako trpežne kot tudi estetske kose pohištva oziroma elemente.

Kerrock in njegove vrhunske karakteristike

Če bi morali kerrock označiti zgolj s pridevki, bi bila njegova predstavitev sledeča:

  • izjemno vzdržljiv material,
  • fleksibilen,
  • topel in prijeten na dotik,
  • estetski,
  • preprost za vzdrževanje,
  • vrhunske higienske lastnosti,
  • okolju prijazen.

Kerrock je torej odlično odporen na mehanske poškodbe, in na vlago. Praske na njem se zlahka spolirajo in material je po tem videti kot nov. 

Omogoča raznoliko oblikovanje, kar pomeni, da se lahko povsem prilagodi željam in potrebam v prostoru. Ker njegove površine niso porozne, so zelo preproste za čiščenje – plesni in bakterije se na njem ne razvijajo.

Za popolno higieno zadostuje že redno čiščenje z vodo in milim detergentom. Kot takšen lahko povsem zadosti najvišjim standardom v zdravstvenih ustanovah ter laboratorijih.

V primerjavi s kamnom je kerrock gladek, prijeten in topel na dotik. Na voljo je izjemno široka paleta vzorcev in barv – tudi zato se ga lahko umešča v vsak prostor. Odlično se poda še k drugim materialom, zlasti k lesu, steklu ali kovini.

Srečevanje s kerrock materialom

Zagotovo pa kerrock materiala ne boste zgolj občudovali v domačih kuhinjah, kopalnicah in drugih prostorih. 

Med drugim ga boste srečevali:

  • v poslovnih prostorih,
  • v zdravstvenih domovih,
  • na plovilih.

Vse bolj priljubljen material v sodobnih kuhinjah

Vse pogosteje kerrock lahko srečujemo v sodobno zasnovanih kuhinjah. Zlasti priljubljena je izdelava kerrock pultov, ki so lahko najrazličnejših barv in odtenkov.

Takšen pult se lahko odlično prilega vsaki vrsti kuhinjskega pohištva, obenem pa s seboj prinaša lastnost, ki mu zagotavlja, da z uporabo pulta v kuhinji ne bo težav s praskami in rezi.

Na kuhinjski prostor kerrock vpliva z izgledom kamna. Enostavno se ga da vzdrževati z brušenjem in ponovnim poliranjem. Iz njega pa je prav tako mogoče izdelati tudi kuhinjska korita in druge elemente, ki se nahajajo ob delovnem pultu. 

Na takšen način se lahko ustvari enoten in prvovrsten izgled celotne kuhinje.

Največje odlike kerrock umivalnikov

Ker kerrock ponuja izjemno zanesljivost na vseh področjih, so z njim zadovoljni vsi uporabniki, zlasti tisti, ki ga uporabljajo v zahtevnejših prostorih – kuhinjah in kopalnicah.

Kerrock umivalniki navdušujejo s svojo trajnostjo, edinstvenimi dizajni, kakovostjo, lepim videzom, uporabnostjo in enostavnim čiščenjem

Zaradi vsestranske odpornosti umivalnik iz kerrocka lahko uporabljate celo življenje, njegovo čiščenje in vzdrževanje vzame le malo časa. 

Kerrock vam torej zaradi številnih barvnih odtenkov in drugih izjemnih lastnosti omogoča, da lahko v svojem domu ustvarite edinstveni ambient, v katerem se boste vedno počutili prijetno in udobno.

Še en razlog več, da izberete takšen material, pa je tudi: vaši prostori bodo vedno v trendu!

Starejše novice