Oglasni prispevek
Čet, 29.2.2024 11:20
V kina se vrača najbolj neverjetni mojster kung fuja na svetu; zmajev bojevnik Po. Premiera novega poglavja priljubljene franšize studia DreamWorks Animation z naslovom Kung Fu Panda 4 bo že to nedeljo, 3. marca, v vseh kinih Cineplexx.

Po osmih letih v četrtek, 7. marca, na velika platna v Cineplexx kina prihaja težko pričakovana animirana komična avantura Kung Fu Panda 4 z zmajevim bojevnikom Pojem v glavni vlogi, ki nas bo ponovno navdušil s svojim pogumom in norimi borilnimi veščinami. 

Tokrat Poja pokliče usoda in izbran je za duhovnega vodjo doline miru. Zlobni čarovnici bo skušal preprečiti, da zavlada, obenem pa sam doživljal veliko sprememb. 

Pri nas pa bo na ogled sinhronizirana različica, likom pa so glasove posodili Klemen Slakonja, Iztok Valič, Primož Pirnat, Pavle Ravnohrib, Valter Dragan, Sara Gorše, Karin Komljanec, Damjana Černe, Rok Kunaver, Blaž Šef in drugi.

Premiera Kung Fu Panda 4 bo v nedeljo, 3. marca, ob 16. uri v vseh kinih Cineplexx. 

Pred ogledom filma se bodo otroci razveselili otroškega kotička s pobarvankami.

Premiero v Ljubljani bo obiskala ekipa, ki je animiranim junakom posodila glasove. Udeležbo so potrdili Klemen Slakonja, Iztok Valič, Sara Gorše, Karin Komljanec, Rok Kunaver ter režiser sinhronizacije Uroš Buh. 

Za dobro vzdušje v dvorani bo skrbel Klemen Bučan, moderator Radia Ekspres. Otroci se bodo pred filmom zabavali z maskoto ter v otroškem kotičku, kjer bo za poslikave obraza poskrbela Zumma Kids. 

Poleg premierne projekcije ob 16.00, bo v Ljubljani ob 16.30 še dodatna projekcija Kung Fu Panda 4.

Družinski dan z animirano avanturo Kung Fu Panda 4 v kinih Cineplexx

Ne zamudite vrnitve najboljšega kung fu mojstra vseh časov. V soboto, 9. marca, bo v vseh kinih Cineplexx potekal družinski dan. Na ogled bo animirana avantura Kung Fu Panda 4, ki prinaša nove dogodivščine zmajevega bojevnika Poja. 

V otroških kotičkih bodo otroke pričakale zabavne pobarvanke in poslikave obraza za katere bodo poskrbele animatorke iz Hiše Plesa.

Zabava z maskoto v kinih Cineplexx

Zmajev bojevnik Po iz priljubljene franšize Kung Fu Panda bo v mesecu marcu obiskala prav vsa Cineplexx kina v Sloveniji. Že v nedeljo, 3. marca obišče premiero v Ljubljani.

  • nedelja, 3. marec: Ljubljana, med 15.00 in 17.00.
  • sobota, 9. marec: Celje, med 15.00 in 18.00.
  • nedelja, 10. marec: Maribor, med 15.00 in 18.00.
  • sobota, 16. marec: Koper, med 15.00 in 18.00.
  • nedelja, 17. marec: Kranj, med 15.00 in 18.00.
  • sobota, 23. marec: Murska Sobota, med 15.00 in 18.00.
  • nedelja, 24. marec: Novo Mesto, med 15.00 in 18.00.

Kung Fu Panda 4

Po treh smrtonosnih pustolovščinah, v katerih je s svojim neprekosljivim pogumom in norimi borilnimi veščinami premagal zlikovce svetovnega formata, zmajevega bojevnika pokliče usoda, da si že končno malo oddahne. Natančneje, izbran je za duhovnega vodjo doline miru. To pa predstavlja kar nekaj očitnih težav. 

Prvič – Po o duhovnem vodstvu ve toliko kot o dieti, in drugič – hitro mora najti in usposobiti novega zmajevega bojevnika, preden lahko zasede svoj novi vzvišeni položaj. Še huje, nedavno je bilo moč opaziti zlobno in vplivno čarovnico Kameleon, drobnega kuščarja, ki se lahko spremeni v katerokoli bitje, veliko ali majhno. 

In Kameleon ima svoje pohlepne oči uprte v Pojevo palico modrosti, ki bi ji dala moč, da ponovno prikliče vse glavne zlikovce, ki jih je Po premagal v kraljestvo duhov. Po bo tako potreboval nekaj pomoči. Najde jo, nekako, v pretkani in bistroumni tatici Zheni lisici korzak, ki resnično zleze Poju pod kožo, a se bodo njene sposobnosti izkazale za neprecenljive. V njunem prizadevanju, da bi zaščitila dolino miru pred Kameleonimi reptilskimi kremplji, bosta morala sodelovati. 

Medtem pa bo Po odkril, da je mogoče najti junake na najbolj nepričakovanih mestih.

Starejše novice