Priljubljena pevka Špela Grošelj je znana po tem, da je ljubiteljica morja in sonca. Poletje pa je kajpak njen najljubši letni čas.

Sama se opisuje kot morski človek, o morskih dogodivščinah pa svoje oboževalce redno obvešča tudi na njenih družbenih omrežjih. A če je imela prejšnja leta poletja dodobra splanirana, tako z oddihom kot z nastopi, je letos precej drugače. Vse bo bolj spontano in odvisno od situacije, ki trenutno vlada zaradi koronavirusa, nam je zaupala pevka.

Kam se odpravljate na poletne počitnice?

"Zaenkrat nimam še dokončnih planov za dopust, ker je situacija nepredvidljiva. Tri vikende sem že preživela na naši Obali, verjetno bo padel še kakšen. Odvisno od gneče."

Kaj bo letos na počitnicah za vas drugače?

"Mislim, da bo za vse nas poletje povsem drugačno kot smo ga bili vajeni. Že to, da je potovanje v tujino oteženo, je drugače."

Kje boste unovčili svoj turistični vavčer?

"Priznam, o tem še nisem razmišljala, zagotovo pa ga bom unovčila septembra, ko bo (upam) manj gneče. In glede na to, da sem ljubiteljica morja, me seveda najbolj mika Obala."

Če ne bi bilo korone, bi na počitnice odpotovali kam drugam?

"Ja. V planu je bil Bali, ki pa bo moral zdaj malo počakati. Nasploh mi je zelo ljuba Azija, tja me vedno vleče in tam se zelo dobro počutim."

Starejše novice