oglasniprispevek1
Čet, 3.6.2021 10:41
Naše potovalne navade so se v času pandemije spremenile. Morda prav zato, ker že dolgo ni mogoče brezskrbno potovanje v tujino, mnogi sanjarijo o svojem naslednjem oddihu.

Da bi tudi v tujini lahko kakovostno poskrbeli za svoje zdravje v primeru nezgode, je dobro izbrati primerno zavarovanje za tujino.

Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, imajo v ponudbi zanesljivo zdravstveno zavarovanje za tujino za krajši izlet, daljše potovanje ali potovalne avanture večkrat na leto.

Njegove ključne prednosti so široka kritja, asistenca 24/7, storitev Dr. Posvet in visoke zavarovalne vsote – vse do milijona evrov.

Posebnosti letošnje sezone

Letošnje poletje bo predvidoma še zaznamovano z nekaterimi zdravstvenimi omejitvami. Naj bo z zavarovanjem za tujino ena skrb manj.

Vzajemna bo prevzela kritje stroškov zdravstvenih storitev zaradi posledic okužbe z novim koronavirusom.

Dr. Posvet

V vse pakete zavarovanja za tujino bo od 1. julija 2021 vključena celoletna brezplačna uporaba storitve Dr. Posvet, ki zavarovancu omogoča posvet z zdravnikom prek izbrane aplikacije za klepet 24 ur na dan.

24-urna pomoč v tujini

Asistenčni center Varuha zdravja, ki pomoč organizira v slovenskem jeziku, je zavarovancem na razpolago 24 ur na dan, vse dni v tednu.

V primeru nezgode ali bolezni se takoj obrnite na asistenčni center Varuha zdravja, kjer vam bodo svetovali, kako ravnati. 

Za potovanje večkrat na leto izberite Multitrip

Za vse, ki potujete večkrat na leto, je smiselno izbrati Celoletno zavarovanje za tujino Multitrip.

Primerno je za več posameznih potovanj v tujino, ki ne trajajo več kot 90 dni. Multitrip lahko sedaj sklenete še posebej ugodno.

Izberite pravi paket zase 

V Varuhu zdravja, Vzajemni, so oblikovali širok nabor paketov z različnimi zavarovalnimi vsotami, ki so prilagojeni destinaciji in načinu potovanja. Tako si lahko vsak sam izbere paket po želji.

Glede na destinacijo potovanja je možna izbira med območji razširjena Evropa, Svet in Hrvaška, ki je priljubljena izbira v toplejši sezoni. K Vzajemninemu zavarovanju je možno priključiti še dodatno kritje za primer nezgode v tujini. 

Starejše novice