oglasniprispevek1
Čet, 1.7.2021 07:28
Prenovljen Hotel Park na Bledu

Posebni časi kličejo po posebni sprostitvi, po oddihu v objemu narave, kjer se povsem umirimo in si naberemo sveže energije.

S tem v mislih so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts v prenovljenem blejskem Hotelu Park, ki leži tik ob Blejskem jezeru, ponudbo prilagodili vse bolj izrazitim potrebam po resničnem odklopu, stiku s sabo in naravnimi lepotami, ki nas obdajajo.

Idilično alpsko okolje z razgledi na največje lepote Bleda in vrhunska kulinarična izkušnja vredna nagrade Michelin, sta ob tem samo še pika na i!

HOTEL PARK****: VDIH, IZDIH – SPROSTITEV

prenovljena soba

V sobah prenovljenega Hotela Park vas z balkona začara pogled na Blejsko jezero

savne

Prepustite se nepozabnim razgledom tudi v savnah Spa Park v Hotelu Park.

bazen

Zaplavajte v bazenu z naravno vodo, ki vas bo pomirila in sprostila vaše mišice.

fontana vin

V hotelski restavraciji vas čaka vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini.

vodni izvir

V avli Hotela Park pa si si lahko natočite naravno alpsko pitno vode kar iz pipe vodnega izvira.

Simon Bertoncelj

Za vaše kulinarično razvajanje v hotelski restavraciji bo poskrbel mednarodno priznan chef Simon Bertoncelj, ki je za kreativno vodstvo Restavracije Julijana v Grand Hotelu Toplice na Bledu, prejel tudi prestižno nagrado The MIchelin Plate.

Nepozabna doživetja na Bledu

sup

V hotelu se dogovorite za izposojo sup-a in se lotite odkrivanja Blejskega jezera.

family

Osvežite se v Blejskem jezeru na urejenih plažah, in sicer plaži Velika Zaka, ki jo  najdete v zalivu ob severni obali Blejskega jezera in naravnem grajskem kopališču, ki ga najdete v zavetju grajske skale pod Blejskim gradom.

Ojstrica

Obiščite Ojstrico, ki nudi prekrasne panoramske razglede na jezero.

otok

Na Blejskem otočku se povzpnite po stopnicah do romantične cerkvice Marije Pomagaj z znamenitim zvonom želja iz leta 1943. 

kremšnita

V bližnji Kavarni Park se lahko posladkate z eno in edino Originalno blejsko kremno rezino.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo 

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts  uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje, možnost premika termina in fleksibilne rezervacije.
 

Starejše novice