oglasniprispevek1
Sre, 12.4.2023 12:09
Ste si za letošnjo pomladi zadali cilj, da boste bolj aktivni? Potem so vas prvi toplejši sončni žarki zagotovo spomnili, da prihaja čas za uresničitev zaobljub. Naj vas finance pri tem ne ovirajo. 

V Novi KBM so za uresničitev vaših pomladnih načrtov pripravili priročno rešitev, s katero bo pot do uresničitve enostavnejša.

Pogovarjali smo se z vodjo poslovalnice Nove KBM v Izoli, Tilnom Krteljem, ki je prepričan, da priročna razdelitev stroškov večjega nakupa, ki ga stranka opravi s kartico Visa z odloženim plačilom, predstavlja pomembno razbremenitev družinskega proračuna, zaradi česar je zadovoljstvo še večje, uresničevanje ciljev pa še bolj brezskrbno. 

»Tipičen primer obročnega nakupa s kartico Visa z odloženim plačilom je nakup kolesa, pohodniške opreme, rezervacija prvomajskih počitnic, skratka dogodki, za katere vemo, da predstavljajo dodatno obremenitev družinskega proračuna.

Če se vam zdi znesek previsok, da bi ga poravnali takoj oziroma ob naslednjem mesečnem obračunu, je možnost obročnih nakupov s kartico Visa z odloženim plačilom prava izbira. Tako lahko strošek razdelite na več mesecev (od dveh do 12) in ga poravnate v svojem ritmu,« prikaže praktičnost nakupa na obroke Tilen Krtelj.

Ob tem poudarja, da lahko stranka nakup na obroke uporabi za vsa opravljena plačila – doma ali v tujini, na prodajnih mestih ali na spletu.

Do 30. 4. 2023 lahko novi imetniki izkoristite posebno ponudbo – eno leto brezplačne članarine za kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM. 

Plačujte preprosto in diskretno

Uporaba je preprosta. S to kartico na plačilnem mestu plačate povsem enako, kot če bi uporabili običajno debetno kartico.

Po opravljenem nakupu prejmete varnostno SMS sporočilo, na katero odgovorite z želenim številom obrokov. Obročno lahko poravnate zneske med 50 in 5.000 evri v okviru svojega limita.

Vse opravite s sporočili, z nikomer se vam ni treba pogovarjati ali razlagati, kako boste razdelili znesek nakupa,« pojasnjuje Krtelj.

»Stranke pa lahko nakup razdelijo na obroke tudi pozneje, in sicer v svoji spletni ali mobilni banki, torej v Bank@Netu ali mBank@Netu – in to vse do konca obračunskega obdobja za kartico.« 

»Dobro je vedeti, da pri plačilih na obroke ne boste plačevali nobenih obresti,« poudarja izkušeni bančnik.

»Edini mesečni strošek, ki ga imate pri plačilu obroka, je fiksnih 1,50 evra ne glede na višino obroka ter mesečni strošek en evro za storitev Varnostni SMS, ki jo morate imeti vklopljeno za omenjeno kartico, da boste nakupe lahko razdelili na obroke.

Letna članarina, ki jo plačujete za kartico Visa z odloženim plačilom, znaša 24 evrov.« 

Če kartice Visa z odloženim plačilom Nove KBM še nimate, lahko do 30. 4. 2023 izkoristite posebno ponudbo – eno leto brezplačne članarine za kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM in tako prihranite. 

Uživajte v ekskluzivnih ugodnostih

Kot imetnik kartice Visa ste deležni tudi ekskluzivnih ugodnosti in popustov, zaradi katerih je nakupovanje še prijetnejše. Ti so še dodaten razlog, zakaj je za svojo plačilno kartico pametno izbrati kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM.

Kako do kartice za obročne nakupe?

Naročilo kartice je enostavno. Kartico Visa z odloženim plačilom lahko naročite v najbližji poslovalnici Nove KBM in na vseh rednih poštah v Sloveniji, v spletni banki Bank@Net, mobilni banki mBank@Net ali po telefonu 080 17 70.

Lahko pa enostavno oddate svoje kontaktne podatke, da vas pokličemo.

Naročnik oglasa je Nova KBM.

Starejše novice