Ljubljanainfo
Pon, 22.2.2021 10:06
V šovu Kdo si ti? so se pod maskami skrivali Alya, Matjaž Javšnik in Valentina Plaskan.

Drugi del šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je poskrbel za nove zabavne nastope in nova presenečenja pod maskami. 

Že v petek sta zvezdniški ekipi razkrili masko laboda, pod katero se je skrivala pevka Alya, v nedeljo pa sta za novi presenečenji poskrbela igralec Matjaž Javšnik v vlogi babuške in voditeljica Valentina Plaskan kot slika. 

V polfinale je odšla maska pande, kjer ji družbo že dela skrivnostna koruza …

Dve zvezdniški ekipi - Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog, ki skupaj z gledalci ugibata, kateri znani obrazi se skrivajo pod maskami, sta tokrat pravilno uganili le eno od treh razkritih mask, zmagovalna ekipa Triglav, kot so se poimenovali Zvezdana Mlakar, Miha Hercog in Jasna Kuljaj, pa je tisoč evrov namenila Karitasu Celje.


Tokrat so se na odru zvrstile maske laboda, umetniške slike, pande in babuške, ki so znova navdušile z domiselnimi nastopi. Čeprav sta ekipi menili, da se pod masko laboda skriva Regina, pa je pod njo presenetila pevka Alya.

»Zelo je zabavno, hkrati pa res, res težko, ker ne moreš dihati, saj je izjemno vroče,« je po nastopu strnila vtise Alya. »Super ekipa je tu, ki zelo lepo skrbi za nas, tako da smo se res počutili v varnih rokah,« dodaja.

Pod masko babuške se je medtem skrival igralec Matjaž Javšnik, ki je za to priložnost prvič stopil v visoke petke.

»Ko so rekli, da je to šov, kjer bom moral tudi peti, sem si rekel, da se samo enkrat živi. In če si preresen, življenje zamudiš,« je svoje razloge za sodelovanje v šovu pojasnil Matjaž, ki sicer meni, da nima talenta za petje. 

Umetniška slika pa je zakrivala Valentino Plaskan, voditeljico informativne oddaje Planet 18, ki jo je občinstvo najprej spoznalo v igralski vlogi v priljubljeni Eni žlahtni štoriji.

Ekipi je presenetila s svojimi drznimi glasbenimi nastopi, a ju tudi povsem zmedla, saj so stavili na napačna imena.

»Upam, da bodo maske čim prej postale neka daljna preteklost, ki smo jo uspešno premagali in da bodo obstajale samo še v takšnih kontekstih, kot je ta šov – v funkciji tega, da nas nasmejijo, ne razjezijo,« je povedala Valentina po nastopu.

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo naslednjič na Planetu že v petek ob 19.45, ko bomo na bleščečem odru spoznali nove štiri maske, pod katerimi se bodo znova skrivali znani Slovenci in Slovenke.

Starejše novice