Foto: Spletna stran RK Krim Mercator
Ustvarjeno dne
Pet, 20.11.2020 11:08
Rokometni klub Krim Mercator bo v okviru projetka Botrstvo v športu svojim navijačem in športnim navdušencem omogočil nakup virtualnih plemenitih vstopnic, katerega denar bo namenjen športnikom iz socialno ogroženih okolij.

Rokometni klub Krim Mercator je se pridružil projektu Botrstvo v športu, ki sta ga jeseni 2020 skupaj razvila Zveza prijateljev mladine LJ Moste-Polje in Olimpijski komite Slovenije. V okviru projekta bodo do konca leta 2020 in v začetku leta 2021 svojim zvestim navijačem, športnim in rokometnim navdušencem ter vsem podpornikom namesto običajnih sezonskih vstopnic v tej sezoni omogočili nakup posebnih virtualnih plemenitih vstopnic.

Vodja ekipe Krim Mercator Jaka Kravanja je povedal, da so dobrodelni projekt poimenovali Krimove dobre vile, ki so se ga lotili z enim samim namenom – pomagati mladim športnikom iz socialno ogroženih družin. Gre za zbirko certificiranih, ročno izdelanih plišastih punčk, preko katerih bodo zbirali sredstva za botrstvo v športu.

Za navijače in športnike je na voljo še 200 vil, ki jih lahko dobite z nakupom virtualnih plemenitih vstopnic. Pripravili so dva paketa: v sklopu manjšega dobite Krimovo dobro vilo, ki jo lahko poljubno poimenujete, prek večjega pa poleg Krimove dobre vile dobite še personaliziran dres kluba s poljubno številko in napisom. 

Predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje, Anita Ogulin, pa je o projektu povedala: "Vsako dobro zgodbo spremljajo tudi dobre stvari. Ena od dobrih predmetov je Krimova dobra vila, ki jo izdeluje ena izmed naših mamic, gospa Barbara, ki je iz dobrih vil naredila čudovite deklice z naboljšimi energijami. To res lepo akcijo je podprl RK Krim Mercator skupaj s sponzorjema BTC in Mercator, za kar jim gre izredna zahvala. Dobre vile seveda spremljajo in dajejo dobro popotnico vsem, ki bodo pomagali mladim športnikom na poti njihovega razvoja in uspeha ter seveda bodo povabile zraven tudi druge, ki bi se želeli priključiti in podpreti športnike."

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice