Več kot 25.000 registriranih uporabnikov največjega slovenskega car sharinga.
oglasniprispevek1
Sob, 19.11.2022 09:05
Prvič v zgodovini Avant2Go - brezplačni vpis in brezplačne vožnje! Akcija velja le do 28.11.!

V Avant2Go, največjem slovenskem ponudniku car sharinga, so za ČRNI PETEK pripravili največjo akcijo v svoji zgodovini za nove uporabnike. Novi uporabniki lahko tako postanete brezplačno, ob vpisu pa prejmejo še 10 evrov dobropisa, ki jih lahko takoj porabijo za vožnje z najbolj popularnimi električnimi vozili. V zgodovini storitve Avant2Go je to prva tovrstna akcija, kjer za kratko obdobje omogočijo brezplačni vpis in brezplačne vožnje v višini 10 evrov dobropisa. 

Car sharing omogoča uporabnikom večje prihranke v mobilnosti, enostavno uporabo in vrhunsko uporabniško izkušnjo. 

Hitri vpis, končno!

Dodatna prednost je, da izobraževanje v živo ni več potrebno, saj so prav vsi ključni napotki zajeti skozi grafiko in kratke videe v uporabniku prijazni aplikaciji, registracijo pa zaključite kar v aplikaciji, saj Avant2Go po novem omogoča tudi spletni podpis, kar pomeni, da lahko pričnete voziti vozila Avant2Go že v nekaj minutah od namestitve Avant2Go aplikacije. Avant2Go je prisoten že v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Kranju in Murski Soboti, s storitvami Avant2Go pa so navdušeni tudi potniki na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani, kjer se je car sharing uveljavil za racionalen in uporaben način za potovanje iz Ljubljane na Letališče in nazaj. 

Kako postanete uporabnik? Sledite preprostim navodilom na spletni strani ČRNI PETEK.

V Ljubljani je v pogonu že več kot 350 vozil iz sistema souporabe Avant2Go na več kot 120 lokacijah. Uporabniki lahko izbirajo med kakovostnimi vozili znamk BMW, VW, Renault in Smart in FIAT.

Občutno nižji stroški mobilnosti

Ena izmed najpomembnejših prednosti storitve Avant2Go je, da plačaš le, kadar storitev uporabljaš, pri čemer ni treba skrbeti za stroške, ki sicer bremenijo lastnike vozil: financiranje, registracija, zavarovanje, vzdrževanje, gume, vinjeta, gorivo, izguba vrednosti in drugo. Uporabniki pa kot posebno pomembno uporabniško prednost štejejo tudi to, da jim več ni potrebno iskati in plačevati parkirišč, Avant2Go ima namreč lokacije na najbolj popularnih točkah v Ljubljani in drugih krajih po Sloveniji. Kot pozitivno pa uporabniki radi opišejo tudi izkušnjo s klicnim centrom, ki je na voljo uporabnikom brezplačno. 

Uporabnikom zagotavljajo najbolj uporabniku prijazen način obračunavanja voženj, brez mesečnih naročnin, skritih obveznosti ali letnih vpisnin. 

Akcija ČRNI PETEK za nove člane: Plačaš 0 eur, dobiš 10 eur za vožnje

Zelo ugodni so tudi dnevni najemi

Avto je moč najeti tudi za celih 24 ur in več. Mnogo uporabnikov uporablja vozila Avant2Go za večje nakupe, vikend izlete, obiske sorodnikov. 24 ur najema vozila Smart stane fiksnih 29 evrov, ne glede na prevožene kilometre, Renault Zoe z veliko 52kWh baterijo z vključenimi vsemi stroški pa 48 evrov. 

Pri Avant2Go so nam zaupali, da je vrsta uporabnikov prodala drugo družinsko vozilo, nekateri celo prvega, saj lahko večino svojih potreb po mobilnosti pokrijejo kar s souporabo in pri tem privarčujejo več sto evrov mesečno. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice