Več kot 25.000 registriranih uporabnikov največjega slovenskega car sharinga.
oglasniprispevek1
Čet, 29.9.2022 09:00
Še niste član največje car sharing družine? Čaka vas 350 električnih vozil na več kot 120 lokacijah po Ljubljani.

V Avant2Go, največjem slovenskem ponudniku car sharinga, so pripravili posebni paket GO JESEN za nove uporabnike. Novi uporabniki tako vseh 9 evrov, ki jih vplačajo kot vpisnino, v celoti dobijo nazaj na svoj Avant2Go račun in jih lahko porabijo za vožnje. Car sharing omogoča uporabnikom večje prihranke v mobilnosti, enostavno uporabo in vrhunsko uporabniško izkušnjo. 

Hitri vpis, končno!

Dodatna prednost je, da izobraževanje v živo ni več potrebno, saj so prav vsi ključni napotki zajeti skozi grafiko in kratke videe v uporabniku prijazni aplikaciji, po novem pa je na voljo tudi hiter, spletni podpis, kar pomeni, da lahko pričnete voziti vozila Avant2Go že v nekaj minutah od namestitve Avant2Go aplikacije. Avant2Go je prisoten že v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Kranju in Murski Soboti, s storitvami Avant2Go pa so navdušeni tudi potniki na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani. 

V Ljubljani je v pogonu že okoli 350 vozil iz sistema souporabe Avant2Go na več kot 120 lokacijah. Uporabniki lahko izbirajo med kakovostnimi vozili znamk BMW, VW, Renault in Smart in FIAT.

Občutno nižji stroški mobilnosti

Ena izmed najpomembnejših prednosti storitve Avant2Go je, da plačaš le, kadar storitev uporabljaš, pri čemer ni treba skrbeti za stroške, ki sicer bremenijo lastnike vozil: financiranje, registracija, zavarovanje, vzdrževanje, gume, vinjeta, gorivo, izguba vrednosti in drugo.

Uporabnikom zagotavljajo najbolj uporabniku prijazen način obračunavanja voženj, brez mesečnih naročnin, skritih obveznosti ali letnih vpisnin. Registracija (9 EUR) je enkratni strošek, pa še vseh 9 EUR v paketu GO jesen prejmete v obliki dobropisa za vožnje.

 

Zelo ugodni so tudi dnevni najemi

Avto je moč najeti tudi za celih 24 ur in več. Mnogo uporabnikov uporablja vozila Avant2Go za večje nakupe, vikend izlete, obiske sorodnikov. 24 ur najema vozila Smart stane fiksnih 26 evrov, ne glede na prevožene kilometre, Renault Zoe z veliko 52kWh baterijo z vključenimi vsemi stroški pa 42 evrov. 

 

Pri Avant2Go so nam zaupali, da je vrsta uporabnikov prodala drugo družinsko vozilo, nekateri celo prvega, saj lahko večino svojih potreb po mobilnosti pokrijejo kar s souporabo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice