Ljubljanainfo
Pon, 18.9.2023 06:20
Avant2Go car sharing novim članom ponuja ugodnost ob vpisu

Ali razmišljate o sodobnem, ugodnem in trajnostnem načinu mobilnosti po večjih slovenskih mestih? Ali pa morda iščete udobno in ekonomično rešitev za prevoz do letališča ali nazaj v Ljubljano?

Vam je lastništvo avtomobila v breme in nepotreben strošek? Ne glede na vaše potrebe je sedaj pravi trenutek, da se pridružite skupnosti Avant2Go, ki v Sloveniji šteje že več kot 40 tisoč članov. 🚗✨

Zakaj izkoristiti posebno ponudbo Avant2Go?

  1. Super ponudba: Vplačate le pet evrov, a pridobite 15 evrov dobropisa za vožnje z Avant2Go! Plus, za vse nove uporabnike je registracija popolnoma brezplačna.
  2. Enostavnost uporabe: Registracija je preprosta in poteka kar preko pametnega telefona. V nekaj minutah ste pripravljeni za vožnjo.
  3. Transparentnost: Plačate le, ko uporabljate storitev, brez skritih stroškov.
  4. Podpora: Ne glede na dan ali uro, je Avant2Go vedno na voljo za podporo.

Z več kot 500 vozil in 150 lokacij po Sloveniji, vključno z Ljubljano, Letališčem Jožeta Pučnika, Kranjem, Mariborom, Novim mestom in Mursko Soboto, je Avant2Go vedno na dosegu roke.

Kako se pridružim Avant2Go?

Preprosto. Naložite si aplikacijo Avant2Go in izberite paket GO teden mobilnosti. V nekaj minutah boste lahko pričeli z vožnjami z vašim dobropisom 15 evrov. 

Ne zamudite te priložnosti, da se pridružite največji car sharing družini v Sloveniji.

V tem tednu se lahko pridružite skupnosti več kot 40.000 uporabnikov Avant2Go. Ponudba velja samo med Evropskim tednom mobilnosti.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice