oglasniprispevek1
Sre, 8.11.2023 14:22
Teta Frida, znana po svojih 100-odstotno naravnih čokoladnih kreacijah in verigi konceptualnih čokoladnih kavarn, bo to jesen in zimo na voljo tudi na vseh 1200 prodajnih mestih verige Aldi (Hofer) v Avstriji, Švici, Italiji in Sloveniji! 

Fridike, Grdobice in Cele jagode v čokoladi tudi v tujini

Mednarodno nagrajene Fridike, Grdobice in Cele jagode v čokoladi lahko odslej kupite tudi v sosednji Avstriji, Italiji ter celo v Švici.

Posebna izpostavitev vseh treh izdelkov v Aldiju že navdušuje, Fridi pa se je tako uspelo z njenimi najbolj priljubljenimi izdelki predstaviti hkrati v kar štirih državah pri enem največjih svetovnih trgovcev. 

Največkrat mednarodno nagrajena slovenska čokolada

Čokoladni izdelki, med katerimi so tudi prejemniki prestižnih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke v letih 2018 - 2023, so dobili svoje mesto v celotni verigi Aldija Avstrija (Hofer), Švica in Italija.

V slovenskem Hoferju so prisotni že nekaj let. Vsi izdelki Tete Fride so 100-odstotno naravni, vsebujejo le popolnoma naravne sestavine in so brez umetnih dodatkov, barvil, konzervansov in transmaščob. 
 
Spomnimo, Teta Frida je prejemnica skupno devetih mednarodnih nagrad za čokolado in čokoladne izdelke, nazadnje je prejela čokoladnega oskarja Great Taste 2023 za Grdobice Kokos in mandelj v beli čokoladi, predtem pa je bila njena Fridika razglašena za sladki snack leta v Nemčiji. 

Starejše novice