Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sre, 28.4.2021 14:24
V mariborski poslovalnici restavracije McDonald's je prišlo do nasilnega incidenta. Vodstvo McDonald'sa svojim zaposlenim nudi popolno podporo.

V preteklem koncu tedna, v sobotni noči, je v restavraciji McDonald's ob avtocesti mimo Maribora prišlo do fizičnega obračuna. 

Da je do incidenta res prišlo, so potrdili tudi mariborski policisti. Za uredništvo so povedali, da se je prepir vnel med zaposlenimi in stranko, prišlo pa je tudi do fizičnega nasilja. 

Oseba je vstopila v zaprto poslovalnico in napadla zaposlena

Da je do neljubega incidenta prišlo v poslovalnici McDonald'sa ob avtocesti, so potrdili tudi v tej priljubljeni restavraciji.

Za uredništvo so povedali, da se je oseba pripeljala do 'drive' okenca in je želela na vsak način naročiti hrano, čeprav je bila poslovalnica že zaprta. 

Zaposleni so v restavraciji opravljali nočno čiščenje, nakar je oseba zapustila svoj avtomobil in vstopila v Petrolovo prodajalno. 

»Naša poslovalnica je v notranjosti neposredno povezana s Petrolovo prodajalno in je med njima samo trak, ki preprečuje prehod ob zaprtju naše poslovalnice, kar je ta oseba očitno vedela in nasilno vstopila v našo zaprto poslovalnico ter fizično napadla dva naša zaposlena,« so za uredništvo razkrili na McDonald'su. 

Napadena sta bila dva zaposlena, ki sta utrpela lažje poškodbe, policija pa dogodek še obravnava. 

Na McDonald'su pa poudarjajo, da je bila zaposlenima dana ustrezna pomoč, imata pa tudi popolno podporo vodstva. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice