Foto: bralka Mariborinfo
Ljubljanainfo
Sob, 11.5.2024 10:16
V mariborskem mestnem parku je včeraj prišlo do incidenta, več deklet je napadlo mladoletnico.

Na uredništvo Mariborinfo se je obrnila bralka, ki opozarja, da je prišlo včeraj, v večernih urah, do incidenta v mariborskem mestnem parku.

Sporočila je, da je več deklet napadlo dijakinjo iz Maribora. Bralka nam je posredovala tudi zapisnik policije, ki ga hranimo v uredništvo.

Brcanje, udarjanje in vlečenje za lase

Iz zapisnika je razvidno, da je žrtev pretepa policiji povedala, da se je z nekaj dekleti dogovorila, da se dobijo pri mestnem parku. 

Ko je prišla v park, jo je tam pričakalo okoli deset drugih osnovnošolk in dijakinj.

Začele so se pogovarjati, nakar so se dekleta spravila na žrtev in jo začela pretepati. Ena od deklet jo je potisnila z obema rokama, tako da je žrtev padla po tleh. Začela so jo brcati, udarjati po celem telesu in vleči za lase.

V nekem trenutku je mimo prišla starejša gospa, dekleta so se za trenutek ustavila, a za tem nadaljevala s pretepom, ena od deklet jo je s pestjo udarila v predel obraza.

Vsa dekleta, udeležena v incident, so mladoletna, omenjeni dogodek pa se je zgodil le nekaj dni po tem, ko je 12-letnica zaradi medvrstniškega nasilja in zmerjanja naredila samomor.

Za dodatne podrobnosti smo se obrnili na Policijsko upravo Maribor, odgovore pa bomo dodali takoj, ko jih prejmemo. Zaradi varstva osebnih podatkov imen nismo razkrili, zakrili smo tudi vse obraze na posnetkih.

Foto: bralka Mariborinfo

Starejše novice