Ljubljanainfo
Tor, 16.3.2021 06:39
Celjski policisti so bili obveščeni o novi družinski tragediji, ki se je tokrat zgodila na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah.

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, so bili okoli 17.30 ure obveščeni o novi družinski tragediji, do katere je prišlo na območju Šmarja pri Jelšah, kjer je 61-letni moški ustrelil 57-letno partnerko.

Na prizorišče je bilo poslanih več patrulj. Policisti in reševalci, ki so jim v izjemno nevarni situaciji zagotovili neprebojne jopiče, so pred stanovanjsko hišo našli žensko, ki je poškodbam na kraju podlegla. Moški se je po streljanju oborožen umaknil v hišo.

Ob vstopu v hišo so policisti našli hudo ranjenega 61-letnega storilca, ki se je ustrelil. Kljub hitremu nudenju pomoči je storilec poškodbam podlegel.

V Policijski upravi Celje se ekipi reševalcev zahvaljujejo za izjemno sodelovanje, več informacij o tragičnem dogodku pa bodo sporočili jutri.

Spomnimo, včeraj je ravno tako prišlo do grozljivega zločina, ki so ga obravnavali celjski možje v modrem. V Zalogu pri Šempetru je 36-letnik do smrti zabodel 57-letno mamo in poškodoval 60-letnega očeta, nato pa pobegnil s kraja dogodka. Kmalu po dogodku so ga policisti izsledili v bližini in mu odvzeli prostost.

Starejše novice