Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sob, 13.8.2022 20:27
Poslovil se je dolgoletni kapetan, 33-letni Jure Jež.

Odbojkarski klub Fužinar žaluje se z zapisom poslavlja od enega najboljših igralcev. 

Zapis objavljamo v celoti. 

»Mnogo prezgodaj smo se morali z bolečino posloviti od enega najboljših igralcev Odbojkarskega kluba Fužinar in našega dolgoletnega kapetana.

Jure Jež je bil od mladih nog del ravenske odbojkarske šole, skupaj s sijajno generacijo pa je osvojil mnogo naslovov državnega prvaka v različnih selekcijah. Skozi leta se je oblikoval njegov borben karakter, ki ga je v polnosti pokazal v članski konkurenci.
Prvi med enakimi je bil v nekaterih težkih letih za naš klub, a je s svojo vztrajnostjo kot po pravilu dokazoval, da besede »nemogoče« ni v njegovem slovarju.

Na igrišču je bil oster in nepopustljiv, v garderobi pa vedno pripravljen za šalo in zabavo. S svojo srčnostjo je bil pravi zgled mlajših generacij, ki so tudi z njegovo pomočjo postale boljše na igrišču in predvsem izven njega.  Kapetan, ki si ga lahko želi prav vsak odbojkar, prijatelj z večno nasmejanim obrazom in Človek z veliko začetnico.

Dragi Jure, dragi kapetan, hvala za vse prekrasne trenutke, ki jih nikdar ne bomo pozabili.  Klub družini in najbližjim izreka iskreno sožalje.«

Od njega so se poslovili tudi iz ekipe SK Zadruga Aic/Dob iz Avstrije, kjer je nazadnje igral. 

»Z globoko žalostjo sporočamo, da se je naš soigralec in prijatelj Jure Jež smrtno ponesrečil. Naše iskreno sožalje žalujoči družini.«

Starejše novice