Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pet, 22.3.2024 07:59
Sinoči so policisti na Koroškem intervenirali zaradi nasilja v družini.

Zaradi slabega psihičnega stanja osumljenega so za prisotnost zaprosili zdravnico in reševalce, ki so prišli na kraj. 

Ob interveniranju je osumljeni napadel policiste, in sicer jih je poškropil s solzivcem, nakar je skozi odprto strešno okno skočil na streho stanovanjske hiše. 

Po dalj časa trajajočem prigovarjanju se je vrnil v hišo, kjer so ga prijeli in vklenili s sredstvi za vezanje in vklepanje, hkrati pa so mu zdravnica in reševalci zaradi slabega psihičnega stanja nudili pomoč.

Med prevozom z intervencijskim vozilom policije, na strokovni pregled v zdravstveni dom, je osumljeni naenkrat izgubil zavest. Kljub takojšnjemu oživljanju, tako policistov kot zdravstvenega osebja, je 48-letni osumljenec umrl.

Ogled kraja dogodka so v prisotnosti državne tožilke in preiskovalne sodnice opravili kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo, s katero bo ugotovljen vzrok smrti.

Generalni direktor policije bo imenoval komisijo, ki bo preverila uporabo policijskih pooblastil.

Komentarji (1)

JANKO ZORANKOVIĆ (ni preverjeno)

Aha.., ker so klavci bili poškropljeni je bil silno ranjen njihov ego. Maščevanje je sledilo v avtu, v marici, zdravnica pa si bo morala izmisliti neko, za javnost dovolj prepričljivo, zgodbo...

Starejše novice