Policisti obravnavali železniško nesrečo.

Na območju Most v Ljubljani je prišlo do nesreče, v kateri je vlak povozil 51-letnega moškega. Ta je umrl na kraju dogodka. Po do sedaj  zbranih  obvestilih je znano, da je tovorni vlak, ki je vozil iz smeri Zaloga proti Lazam, povozil moškega, ki se je nahajal na tirih. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, po prvih podatkih pa ne gre za kaznivo dejanje ali nesrečo.

Na Dunajski cesti v Ljubljani so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen kolesar. Ta je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. Test alkoholiziranosti je pokazal 0.81 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Do še ene kolesarske nesreče, prav tako na Dunajski cesti v Ljubljani, je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti kolesarja. Ta je padel in se lažje telesno poškodoval. 

V križišču Dimičeve ulice in Vojkove ceste v Ljubljani je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Voznik je pri zavijanju v levo odvzel prednost motoristu, ki je pripeljal nasproti. Pri tem se je motorist lažje poškodoval.  

Starejše novice