Danka Ilić (vir: Facebook Vladislav Dajković)
Mariborinfo
Sre, 15.5.2024 20:28
Saga smrti skoraj dvoletne danke se ne zaključuje. Danes je tako odjeknila vest, da je umrla mama enega od osumljenih za umor male Danke.

Minilo je že skoraj dva meseca, odkar je tragično umrla mala Danka Ilić, katere zgodba je pretresla Srbijo in tudi Evropo. Četudi njenega trupla še do danes niso našli, pa na vsake toliko odjeknejo nove novice o primeru.

Danes tako srbski mediji, med drugim Telegraf, poročajo, da je umrla Svetlana Dragijević, mati Dejana, ki je osumljen umora skoraj dvoletne Danke.

Vest je toliko bolj šokantna, saj sta v priporu tako njen sin kot tudi mož, poleg tega pa so priprli tudi njenega drugega sina Daliborja, saj so ga sumili, da je vedel, kam je njegov brat Dejan skril truplo. A je nato Dalibor umrl v policijskem pridržanju.

Svetlana je sicer že od začetka zatrjevala, da o umoru Danke ne ve nič. Po poročanjih pa naj bi umrla nenadoma med obiskom pri sosedih.

»Sem nemočna in bolna. Padla sem pred hišo po stopnicah in omedlela, zdaj že dneve ležim v postelji. Nihče mi ne prinese niti kozarca vode. Nihče me več ne obišče. Včasih pride kdo iz soseščine, ampak redko, ko ima čas. Moje življenje je popolnoma uničeno. Enega sina sem pokopal, drugi je v zaporu. Mož je zaprt,« je nekaj ur pred smrtjo za medij Telegraf povedala Svetlana.

Starejše novice