Na Šmartinski cesti v Ljubljani so policisti ujeli vlomilca na delu.

42-letni moški je na Šmartinski cesti v Ljubljani vlomil v parkirano tovorno vozilo. Odtujil je kladivo in si pridobil okoli 300 evrov protipravne premoženjske koristi. Policisti so vlomilca zalotili pri kaznivem dejanju in ga prijeli.  

Policisti so v centru Ljubljane obravnavali vlom v hišo, od koder je neznani storilec odtujil kolo in lastnika oškodoval za okoli 1000 evrov. Prav tako v centru Ljubljane je storilec vlomil v kletne prostore, odnesel kajt in zračno tlačilko. Skupno je nastalo za okoli 1800 evrov škode. 

Na Vrhniki je so neznanci vlomili v specializirano trgovino in odtujili več mobilnih telefonov. Nastalo je za več tisoč evrov škode. 

Zaradi neprilagojene hitrosti huje poškodovan kolesar

Na Partizanski cesti v Trbovljah se je zgodila prometna nesreča, v kateri se je zaradi neprilagojene hitrosti huje telesno poškodoval kolesar. 

V križišču Zapuške in Kamnogoriške ceste v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in mopedist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je v križišču voznik osebnega vozila odvzel prednost vozniku mopeda. Pri tem se je mopedist lažje telesno poškodoval.
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice