V Lekarni Ljubljana so pripravili paket pomoči za Petrinjo
Na pomoč žrtvam potresa na območju Petrinje in zdravstvenim delavcem, ki v sedanjih razmerah potrebujejo tudi zaščitno opremo, so priskočili v Lekarni Ljubljana.

Lekarna Ljubljana in LL Grosist, ki pri svojem delovanju izpostavljata družbeno odgovorno noto, sta ob potresih na območju Petrinje izkazala solidarnost in aktivno podprla tamkajšnji dom zdravja, enega od ključnih akterjev pri zagotavljanju pomoči prizadetim v potresu. Pripravila sta donacijo v vrednosti 3.000 €, ki vsebuje različno zaščitno opremo. Ti izdelki bodo Domu zdravlja Petrinja v pomoč pri zagotavljanju kakovostne zdravstvene oskrbe na prizadetem območju ter žrtvam potresa, ki so ostale brez doma.

MOL: Pomagamo Petrinji in Glini

Mestoma Petrinja in Glina, ki ju je najbolj prizadel nedavni potres, so na pomoč priskočili tudi na Mestni občini Ljubljana. Namenili so jima finančno pomoč iz sklada proračunske rezerve Mestne občine Ljubljana.
Mestu Petrinja smo namenili 20.000 evrov, Glini pa 10.000.

"S tem izkazujemo solidarnost in podporo prebivalcem območja, ki ga je prizadel potres, z željo, da bi tako lažje odpravili posledice te naravne katastrofe", sporočajo iz MOL-a.

Starejše novice