Po informacijah, ki smo jih prejeli v uredništvo, priljubljena restavracija s hitro prehrano McDonald's na Čopovi ulici v Ljubljani zapira svoja vrata.

Pri podjetju Alpe-Panon d.o.o., ki je nosilec franšize McDonald's v Sloveniji, smo preverili ali informacije držijo. Glede na njihov odgovor sklepamo, da je selitev res na vidiku. Potrdili so namreč, da trenutno preučujejo več prejetih ponudb za lokacije v centru Ljubljane. 
 

Po novem McDonald's na Cankarjevi ali na Wolfovi? 

Pojavljajo se ugibanja o novi lokaciji poslovalnice McDonald's v centru mesta. Govori se, da naj bi se preselili v prostore restavracije Soba 102, ki se nahaja le sto metrov od trenutne lokacije, na Cankarjevi ulici 4. Te informacije zastopnik ni želel potrditi. 
 

Govorice o tem, da se McDonald's seli na novo lokacijo je na družbenem omrežju Instagram sprožila tudi influencerka Katarina Benček. S sledilci je delila svoje ogorčenje nad tem, da se McDonald's seli v prostore nekdanje Kavarne Zvezda na Wolfovi ulici 14. 

Spomnimo: Kavarna Zvezda v središču mesta se je preselila na novo lokacijo. Iz prostorov na Wolfovi 14 so se preseli le nekaj metrov stran, v sosednjo stavbo na Kongresni trg 3.

Benčkova je sicer v naslednjih storijih sledilce obvestila, da gre za napačno informacijo in da tik ob Kongresnem trgu McDonald'sa ne bo. Kdo je novi najemnik prostorov nekdanje Kavarne Zvezda zaenkrat še ni znano. Prav tako se nadaljujejo špekulacije o tem, kam se seli McDonald's. 
 

Starejše novice