oglasniprispevek1
Sob, 7.10.2023 09:00
Spar Slovenija je v četrtek, 21. septembra 2023, odprl nov supermarket na Tržaški cesti 54 v Ljubljani. Otvoritev je potekala z dobrodelno noto, saj so skupno donacijo v višini 3.000 evrov po glasovanju kupcev razdelili med tri lokalne organizacije.

Nov supermarket ima moderno podobo ter sodobni ambient za nakupovalno izkušnjo po najnovejših smernicah. Ponaša se z zanimivo zunanjo podobo, moderno fasado iz keramike, ki ponazarja izgled opek.

Brezplačno parkiranje je omogočeno v kletni etaži, kjer je prostor za 47 vozil, za prijetno nakupovanje in zadovoljstvo kupcev pa skrbi uigrana ekipa 21 sodelavcev.

V notranjosti trgovine se nahaja Sparova tržnica z bogato ponudbo sezonskega sadja in zelenjave, kjer pomembno mesto zavzemajo izdelki slovenskih pridelovalcev.

Velik poudarek je na ponudbi dnevno svežih in v trgovini pripravljenih jedi Spar TO GO, kjer so na voljo različni sendviči, sadje in solate ter tople jedi

Kruh in pekovsko pecivo si bodo kupci lahko izbrali sami na samopostrežnem oddelku, zraven pa jih bodo zaposleni postregli in jim svetovali na oddelku mesnice, ribarnice in delikatese. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, bodo na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Nova trgovina Spar na Tržaški cesti združuje številne trajnostne rešitve in elemente moderne gradnje. Za osvetlitev skrbi varčna LED razsvetljava, za ogrevanje, hlajenje in segrevanje sanitarne vode pa se uporablja odpadna toplota iz novega Sistema Carrier, ki uporablja 100-odstotno naravni plin ogljikov dioksid.

V trgovini je med drugim omogočeno tudi zbiranje povratne steklene embalaže v avtomatih Tomra, s katerim lahko kupci podprejo krožno gospodarstvo. 

Sparovi kupci so ob otvoritvi supermarketa Spar Tržaška največ glasov namenili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Vič, ki bo donacijo v višini 1.500 € namenilo nakupu in posodobitvi skupne zaščitne in reševalne opreme.

Sledil je Mladinski dom Malči Beličeve, ki bo prejetih 1.000 € namenil za nakup šolskih potrebščin, didaktičnih pripomočkov, družabnih iger in literature,

Društvu invalidov Ljubljana Vič-Rudnik pa je pripadla donacija 500 €, s katero bodo pomagali članom, ki so bili prizadeti v poletnih poplavah.

Vabljeni, da tudi vi obiščete prenovljeno poslovalnico na Tržaški cesti v Ljubljani in preverite, kaj vse ponuja.

Starejše novice