Foto: JZ Šport Ljubljana
V Šport hotelu Ljubljana v Gimnastičnem centru Ljubljana je odslej možno najeti dvo- ali troposteljne sobe tudi za več mesecev, so sporočili.

Kot so sporočili iz Šport hotela Ljubljana, ponudjajo šest- ali devetmesečni najem novih, svetlo zasnovanih sob, ki nudijo pogled na športne površine Parka Vič.

Iz Hotela Šport so nam pojasnili, da so bili zaradi trenutnih razmer primorani poiskati druge načine zapolnitve kapacitet. Zaradi koronavirusa je namreč klasična oddaja hotelskih sob bistveno upadla. In ker je Šport hotel Ljubljana manjši butični hotel z le 15 sobami, ki se nahaja v športnem centru v bližini fakultet in centra mesta, je za študente idealna priložnost:

 "V ceni nastanitve je vključena uporaba hotelske posteljnine (menjava dvakrat mesečno), čiščenje sobe (enkrat tedensko), 24-urna recepcija, video nadzor, varovanje objekta, parkirni prostor, uporaba kuhinje z jedilnico (z možnostjo priprave manjših obrokov), televizor z ravnim zaslonom in mini vgradni hladilnik. Cena vključuje tudi vse obratovalne stroške (brezžični internet, televizijski programi, elektrika, voda, ogrevanje, odvoz smeti,...)." 

 

Od ponudbe ostalih študentskih hotelov pa jih loči predvsem to, da bodo imeli vsi najemniki njihovih sob na voljo brezplačno uporabo fitnesa in vodenih vadb v Fitnes centru Vič. Vso ostalo rekreacijo Šport Ljubljana (Fitnes in vodene vadbe TivoliSavna Zlati klub TivoliKopališče KolezijaKopališče KodeljevoKopališče TivoliTenis center TivoliMladinski Golf center StanežičeStrelišče RudnikDrsališče Hala TivoliDrsališče Dvorana Zalog) lahko najemniki sob koristijo s 50 % popustom na enkratne vstopnice in 30% popustom na sezonske vstopnice.

Cene najema:

  • 250 evrov na mesec za osebo v dvoposteljni sobi
  • 200 evrov na mesec za osebo v triposteljni sobi
  • 440 evrov na mesec za sobo (v primeru, da želi biti oseba sama v sobi)

Kot so še zatrdili na Šport Pogodbo za najem se lahko sklene za 6 ali 9 mesecev, v obdobju od oktobra 2020 do junija 2021, z možnostjo podaljšanja.

Starejše novice