Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pet, 19.3.2021 09:20
Na družbenih omrežjih je zaokrožil šokanten zapis nakupovalca iz Lidla. Ta trdi, da naj bi ga varnostnik pred trgovino pretepel.

Nakupovalec je na družbenem omrežju zapisal, da je 15. marca, ob 20.20 prišel do trgovine Lidl na Pobrežju

Ker se je trgovina zapirala čez deset minut, ga je varnostnik na to opozoril. Prodajalka ga je povabila v trgovino, stranka pa pravi, da je nakup opravil v dveh minutah. 

Na poti iz trgovine naj bi varnostnik pripomnil, »če mislim, da sem frajer, ker sem se z novim skuterjem pripeljal, in sem mu rekel, kaj to njega zanima, naj se briga zase in če mi ga je 'fauš', ker nima,« je nakupovalec zapisal na družbenem omrežju Facebook. 

Nadaljuje, da naj bi ga varnostnik nato spravil na tla in ga začel tolči z rokami po obrazu.

»Pet šusov v glavo, nos mi je zlomil, očala korekcijska mi je zlomil,« je za naše uredništvo povedal nakupovalec. Tako naj bi ga varnostnik vrgel po tleh kar dvakrat, s cmokom v grlu pove nakupovalec.

Žrtev je po incidentu poklicala policijo, policisti pa so ga povabili na policijsko postajo, kjer bi vložil prijavo. Ob tem naj varnostnik ne bi želel priznati, da ga je pretepel.

Nakupovalec je za uredništvo povedal, da naj bi obiskal tudi mariborski klinični center, kjer so mu povedali, da ima zlomljen nos. Povedal nam je tudi, da naj bi ponoči kar trikrat bruhal, bolela ga je tudi glava. 

»Policist je rekel, da se za očala lahko medsebojno dogovoriva, pa sem mu rekel, naj mi da zraven za nova očala vsaj 100 evrov in mi je rekel, naj ga tožim,« zaključuje svoj zapis nakupovalec. 

Nakupovalec je še dodal, da so mu iz policije sporočili, da trenutno pregledujejo posnetke iz trgovine. Nato bodo sledili nadaljnji postopki. 

Na Policijski upravi Maribor so za uredništvo povedali, da obravnavajo prijavo, ampak zadeva še ni razčiščena, zato je zaenkrat ne morejo komentirati. Potrdili pa so tudi, da je naslednji korak pregled posnetkov.

Lidl dogodek obžaluje

Pod objavo se je oglasil tudi trgovec Lidl. Nakupovalca so pozvali, naj se jim oglasi, saj »želimo na dogodek ustrezno reagirati,« so zapisali. 

Dodali so še, da so pristojne službe znotraj podjetja o incidentu že obvestili. 

»Dogodek obžalujemo in raziskujemo okoliščine ter bomo temu ustrezno tudi ukrepali,« so za Mariborinfo povedali v podjetju Lidl. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice