Ljubljanainfo
Sob, 3.4.2021 09:52
Teta Frida, znana po svojih 100-odstotno naravnih sladkih kreacijah, predstavlja nove 100-odstotno naravne Božanske sladolede, ki so na voljo ekskluzivno v Hofer poslovalnicah po vsej Sloveniji.

Največ zanimanja je pritegnil gourmet sladoled Potica - osvežujoča, moderna verzija prave slovenske klasike, v kateri boste našli privlačno kombinacijo orehov, maka in rozin. 

V omejeni količini sta na voljo še dva okusa gourmet sladoleda: 100-odstotna Jagoda, ki si ga lahko privoščite popolnoma brez slabe vesti, saj vsebuje velik delež sadja in Slana karamela, ki se bohoti s pregrešno kombinacijo sladkega in slanega, vsebuje pa tudi solni cvet iz Piranskih solin. Gre za limited edition serijo gourmet sladoledov, ki bodo v Hoferjih na voljo le za kratek čas.

Cappuccino Tiramisu - nova Fridika za kavoholike

Teta Frida pa je te dni predstavila še novi okus Fridike, ki bo pritegnil vse čokoholike, ki nujno potrebujejo svojo dnevno dozo kavice. Fridika Cappuccino Tiramisu vas bo osvojila s samo najboljšimi naravnimi sestavinami, pravo kavo arabica in gourmet čokolado.

Če obožujete kavni vonj in okus, zraven tega pa se nikoli ne uprete čokoladi, bo nova Fridika popolna izbira. Iz Tete Fride sporočajo, da prihaja kmalu tudi novi poletni tropski okus te čokoladice. Morda uganete, kateri bo to?

Fridika vedno bolj priljubljena

Tako kot nova Fridika, so tudi vse že znane Fridike, popolnoma naravne gourmet čokoladice brez kakršnihkoli umetnih dodatkov. Izdelujejo jih ročno v Čokoladni manufakturi Tete Fride in so idealna spremljava na poti kot čokoladice to go. 

Zagotovo že poznate najbolj priljubljene štiri okuse Fridike, ki so dobili ime po najbolj priljubljenih torticah iz njene vitrine: kremšnita z borovnico, cheesecake jagoda, brownie z malino in cookie rookie? 

Zraven vedno novih okusov, Frida preseneča tudi s sezonskimi, kot je recimo zimska s spekulas piškoti. Zdaj je tudi pravi čas, da ujamete še zadnje kose te sezonske Fridike pred razprodajo. 

Za podaljšan užitek večja pakiranja

Za poznavalce Fridik so v manufakturi pripravili še velika box pakiranja, da jih res ne bo prekmalu zmajkalo. Najdete jih tudi v obliki degustacijskih paketkov in preizkusite kar vse okuse ali pa preverite te gourmet čokoladice v mini verziji Fridika minis. 

Fridike poiščite v čokoladnih kavarnah Tete Fride, v njeni čokoladni spletni trgovini, v Hofer poslovalnicah po Sloveniji in na večjih bencinskih servisih Petrol po vsej Sloveniji.

Starejše novice