oglasniprispevek1
Sre, 11.5.2022 08:39
Boxspring postelja je moderna oblazinjena postelja. Spoznajte razlike, po katerih se boxspring postelje razlikujejo. Izberite slovensko – BoxSpring postelja.

Boxspring postelja je zadnjih nekaj let med ljubitelji estetike in »visokega« spanja izredno priljubljena. Ne razvaja le s čudovitim oblazinjenim dizajnom, ampak tudi s kraljevo, nadstandardno višino in številnimi barvnimi odtenki.

Ta moderna postelja boxspring je prisotna v številnih pohištvenih salonih, a to ne pomeni da se te postelje med seboj ne razlikujejo. Še kako se razlikujejo - ne le po poreklu, proizvajalcu in ceni.

Boxspring postelje se med seboj razlikujejo tudi po kvaliteti, načinu izdelave, možnosti ali ji lahko izberete barvo, končno višino, posteljno vzglavje, vrsto vzmetnice in še čem. Za vzor mnogim je lahko slovenska BoxSpring postelja.

 

Katera boxspring postelja ponuja vse kar potrebujete?

Ste blizu odgovora. In če sanjate o tem, da bi vam boxspring postelja po novem nudila popoln videz spalnice in popolno udobje, preberite katere razlike so med posteljami boxspring najbolj očitne. Veliko tovrstnih oblazinjenih postelj je takih, da ste pri njihovem nakupu omejeni z izbiro dizajna, višine, dimenzije in udobjem ležišča.

Slovenska BoxSpring postelja, ki jo je razvila tehnična ekipa podjetja Maremico, ne potrebuje vaših kompromisov. Prav njihova BoxSpring postelja predstavlja nove smernice oblazinjene postelje, ki je v vseh pogledih izdelana z mislijo na končnega uporabnika.

Na voljo jo imajo tudi v svoji spletni trgovini, saj se v podjetju želijo prilagoditi trendu nakupovanja preko spleta, ki je kupcem vedno bližji. 

Boxspring postelja - Preberite osem nasvetov kako do prave postelje BoxSpring

1. Naj bo BoxSpring postelja oblazinjena v vaši najljubši barvi in končni višini.

Pri slovenski BoxSpring postelji imajo na voljo več kot 100 barvnih odtenkov in številne materiale. Pri njih boste imeli svobodo pri izbiri barve oblazinjenja posteljnega okvirja in vzglavja.

Zakaj bi se zadovoljili le z nekaj odtenki. Enako velja za končno višino postelje. Tudi tu lahko izbirate med različnimi višinami postelje, ki segajo vse do 76 centimetrov.

2. Naj vam prodajalec predstavi dimenzije postelje in strokovno odgovori na vaša vprašanja.

Zakaj bi se prilagajali najbolj iskanim dimenzijam, če se vam lahko BoxSpring postelja izdela v vaši želeni dimenziji.

Novi standardi zdravega spanja, najnovejše smernice izdelave vzmetnice in postelje, ki temelji na osebnem pristopu (izdelava vzmetnice glede na vaše telesne lastnosti, spalni položaj, druge potrebe in želje po udobju) je nekaj kar vam lahko dandanes zagotovijo le v najboljših spalnih centrih oz. pohištvenih salonih. Tam so za vas in vaša vprašanja. Novi standardi zdaj zapovedujejo najbolj osebno izkušnjo do zdaj.

3. Izgled zakonske postelje naj deluje kot celota.

Ni potrebe, da bi bila boxspring postelja izdelana tako, kot da bi bila izdelana iz dveh enojnih in z ne preveč simpatičnim prehodom (»luknjo«) na sredini postelje. Slovenska BoxSpring postelja deluje kot ena celota tudi v primeru zakonske postelje zaradi skupne prevleke s sredinsko zadrgo.

4. BoxSpring postelja mora imeti všito ročno izdelano ležišče, ki bo izdelano le za vas.

Ja, tudi to je možno, če boste svoje želje zaupali ekipi podjetja Maremico. Njihove vzmetnice Leticia namreč omogočajo točno to. Zavedajte se, da je strokovno svetovanje, ročna izdelava, slovensko poreklo, dostava in montaža nekaj, kar vam morajo zagotoviti, če želite biti ponosni lastnik tako čudovite postelje veliko let.

5. Naj vam bo posteljno vzglavje BoxSpring postelje vedno na voljo

V Spalnem centru Maremico, kjer je njihova kvalitetna postelja BoxSpring razstavljena v kar nekaj modelih, imajo za svoje kupce številne modele posteljnega vzglavja. Obiščite jih in si modele BoxSpring postelje poglejte v živo. 
 

6. Naj boxspring postelja vsebuje toper, ki bo ostal na mestu.

Nekatere postelje boxspring vsebujejo toper (zgornji del ležišča), ki je v večini primerov položen na vrh postelje. Če je le položen, taka postelja prinese precej dodatnega dela.

Toper se v takem primeru premika in ga je potrebno vsako jutro popravljati. Ker je to precej zamudno in odveč, so v podjetju Maremico razmišljali inovativno. Razvili so toper Exclusive Top, ki je z zadrgo pritrjen na posteljo BoxSpring.

Na ta način ostane na mestu in zagotavlja enostavno postiljanje. Kako to poteka, si lahko pogledate pri predstavitvi najbolj prodajanega modela BoxSpring postelje Air.

7. Izberite slovenski BoxSpring. Lahko se obnovi in ima daljšo življenjsko dobo.

Postelja BoxSpring, ki jo izdelujejo slovenski mojstri se od ostalih razlikuje tudi v tem, da jo lahko kadar koli v prihodnosti obnovite. Osvežili boste lahko dizajn ali udobje, kar je prijazno do okolja in vaše denarnice.

8. Postelja BoxSpring naj vam bo dostavljena in zmontirana s strani proizvajalca.

Le tako boste lahko resnično uživali v kakovosti moderne oblazinjene postelje, ki velja za novi trend glamurja v pohištveni industriji. Je izjemna BoxSpring postelja, ki je priljubljena med številnimi znanimi Slovenci. Odlično pa je sprejeta tudi v tujini. Dostava in montaža vam mora vsekakor biti zagotovljena. 
 

Ko gre za vaše spanje in najbolj intimen kotiček vašega doma, bodite izbirčni in zase izberite najboljše. Če vas zanima, kaj vse vam za zdravo spanje ponujajo v Spalnem centru Maremico, prelistajte njihov 100-stranski katalog.

Starejše novice