Ljubljanainfo
Sre, 2.9.2020 17:08
Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje se je pojavil bizaren oglas, pri katerem lahko zaslužite vse do štiri tisoč evrov, ne potrebujete pa niti osnovne šole. Zbrali smo najzanimivejše oglase.

Delodajalec Roadkill Incorporated, sicer registriran kot začasni gostinski obrati, je objavil oglas za delo za erotične maserje moškega ali ženskega spola. Sprejemajo tudi kandidate z nedokončano osnovno šolo, obljubljajo pa vse do štiri tisoč evrov neto mesečne plače.

Center šolskih in obšolskih dejavnosti išče romskega pomočnika, ki bi delal z romskimi otroci v šoli, vrtcu in okolju, kjer živijo. Zaposleni bi moral sodelovati tudi s starši in skrbniki romskih otrok. Pri tem delu je dovolj srednja splošna ali srednja strokovna izobrazba. Če poznate romski ali albanski jezik imate prednost pred drugimi kandidati. 

Slovensko narodno gledališče Maribor pa bo organiziralo avdicije za vse, ki jih zanima delo solista na tubi v simfoničnem ali operno simfoničnem orkestru. 

Za vse, ki tekoče govorijo makedonski jezik in imajo dobro znanje priprave bureka in drugih pekovskih izdelkov balkanske kuhinje pa je delo pripravljalca bureka. Pri tem delu je zahtevana izobrazba živilskega tehnologa. 

Starejše novice