Slika je simbolična.
Oglasni prispevek
Pet, 17.11.2023 13:43
Nepremičninski trg je trenutno visoko cenjen. Zato je ključno razumeti, kako pridobiti premoženje po dostopnejših cenah. Ena izmed možnosti je nakupovanje na dražbah. Informacije o dražbah so lahko težko dostopne, a spletni portal drazbe123.com to olajša.

Kaj je drazbe123.com?

Drazbe123.com je spletni portal, ki deluje od leta 2014. Je eden največjih in najbolj zanesljivih virov informacij o javnih dražbah v Sloveniji. Ponuja informacije o nepremičninah, ki so na voljo na dražbah v Sloveniji in na Hrvaškem, kot tudi o premičninah.

Uporaba portala

Uporaba portala je preprosta in pregledna. Uporabnikom omogoča iskanje informacij o dražbah, dostop do uradnih dokumentov prodaje, ocenjene vrednosti predmeta dražbe, izklicne cene, pogojev in lokacije dražbe ter kontakta prodajalca. Za celovito uporabo portala je potrebna registracija in zakup paketa naročnine.

Paketi naročnin

Na voljo so različni paketi naročnin, ki omogočajo dostop do različnih funkcij in informacij. Uporabniki lahko izbirajo paket, ki najbolj ustreza njihovim potrebam.

Filtri

Portal omogoča uporabo filtrov za iskanje. Uporabniki lahko določijo regijo, kategorijo ali vrsto javne dražbe in si ogledajo samo za njih relevantne rezultate.

Obveščanje

Uporabniki se lahko brezplačno naročijo na obvestila o najnovejših dražbah. Tako so dnevno obveščeni o novih dražbah ali spremembah, kar jim omogoča, da so vedno na tekočem.

Podpora uporabnikom

Portal nudi tudi podporo uporabnikom. Uporabniki lahko zastavijo vprašanja prek e-pošte, Facebooka ali pa pokličejo na telefonsko številko, navedeno na spletni strani.

Uporabniki

Portal je koristen tako za posameznike kot za podjetja, ki so zainteresirani za sodelovanje na javnih dražbah. Omogoča iskanje cenovno ugodnih nepremičnin ali premičnin. Podjetja ga lahko uporabljajo za nakup rabljene opreme ali strojev, investitorji pa za iskanje dobrih priložnosti za naložbe.

Dodatna ponudba

Na portalu so na voljo tudi dražbe umetnin in starin.

Zaključek

Če iščete ugodne priložnosti za nakup nepremičnin ali premičnin, je drazbe123.com prava izbira za vas. Ponuja pregleden in enostaven način za iskanje informacij o javnih dražbah.

Povezava

Za več informacij obiščite spletno stran drazbe123.com.

Starejše novice