Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 15.3.2022 19:00
O nekaterih imenih, ki so se znašla na kandidatnih listah strank za parlamentarne volitve smo že govorili, šušlja pa se tudi, da bi se lahko na njih znašel boksar Dejan Zavec.

Le še nekaj tednov nas loči od državnozborskih volitev, ko bomo odločali, kdo vse bo zasedel poslanski stolček. Četudi večina strank še ni razkrila svojih kandidatov, pa se že pojavljajo nekatera imena. 

24. marca bo stekla uradna volilna kampanja, stranke pa ob tem pospešeno nadaljujejo s pripravami, potrjujejo volilne programe, v zadnjih dneh pa so nekatere začele tudi z uradnimi predstavitvami kandidatov.

Bo preboj v parlament uspel tudi Dejanu Zavcu?

Po družbenih omrežjih pa so že zaokrožile govorice, da bi se lahko v boj za svoj poslanski stolček podal tudi boksar in trener Dejan Zavec. Ta bi naj za Gibanje Svoboda Roberta Goloba kandidiral na Ptuju. 

To odgovarja nekdanji boksarski šampion

Za več informacij smo se obrnili kar na Dejana Zavca, ki je v telefonskem pogovoru razkril, da ga govorice ne presenečajo, a za zdaj ni še nič potrjeno, hkrati pa ni nič ovrženo.

»Absolutno dopuščam možnost,« je dodal. 

Za zdaj svojega političnega udejstvovanja ne more potrditi, a je razkril, da so z Gibanjem Svoboda v fazah dogovorov in usklajevanj. 

Zakaj si želi v politiko? 

Nekdanjega boksarskega šampiona Dejana Zavca smo povprašali tudi po njegovih razlogih, zakaj si želi v politiko. 

Odgovoril nam je, da se mu zdi, da živi v lepem okolju, a  da lahko to okolje postane še lepše. 

»Ker se mi zdi, da je majhen človek neslišan. Tako bom rekel - da je veliko ljudi neslišanih in v našo družbo treba prinesti povezanost,« je dejal

Gibanje Svoboda glede kandidatne liste ostaja skrivnostna

Sicer pa stranka Roberta Goloba za zdaj glede imen, ki se bodo znašle na njihovem spisku, ostaja precej skrivnostna. Vse kandidate bodo predstavili šele 19. marca na predvolilni konvenciji. 

Znano je le, da se bo prvi mož stranke Robert Golob v poslanski boj podal v Ljubljani. Kandidiral bo s strokovnjakom za jedrsko varnost Miroslavom Gregoričem in izvršno direktorico Slovenske filantropije Terezo Novak

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice