Marko Jug (foto: Bobo).
Ljubljanainfo
Pet, 3.2.2023 09:54
Vlada podala soglasje k imenovanju generalnega direktorja Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.

Kot so sporočili z vlade, je vlada na včerajšnji seji, dala soglasje k imenovanju Marka Juga za generalnega direktorja javnega zdravstvenega zavoda Univerzitetni klinični center Ljubljana za mandatno dobo štirih let.
 
Svet javnega zdravstvenega zavoda Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana je 6. januarja 2023 objavil razpis delovnega mesta generalnega direktorja Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana za mandatno dobo štirih let na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje, na spletni strani Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, na spletni strani Mojedelo.com ter v časopisih Delo in Dnevnik.

Komisija za preveritev izpolnjevanja pogojev prijavljenih kandidatov se je sestala 17. januarja in ugotovila, da so se na razpisano delovno mesto pravočasno prijavili trije kandidati.

Razpisna komisija je v nadaljevanju ugotovila, da sta dva kandidata predložila vsa dokazila, kandidatka pa je bila pozvana za dodatna pojasnila in k dopolnitvi vloge, in sicer potrdila o nekaznovanosti in potrdila o znanju tujega jezik.
 
Poročilo razpisne komisije o oceni izpolnjevanja pogojev prijavljenih kandidatov za generalnega direktorja Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana so člani razpisne komisije skupaj s programom dela Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana posredovali svetu zavoda.

Svet zavoda je na 1. redni seji, ki je potekala 25. januarja 2023, sprejel sklep, s katerim je odločil, da se Marko Jug imenuje za generalnega direktorja Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana za mandatno obdobje štirih let.

Starejše novice