Oglasni prispevek
Tor, 18.6.2024 09:41
Dober spanec je ključ do zdravja in dobrega počutja. Izberite kakovostno ležišče za miren spanec in prijetne sanje.

Povprečno potrebujemo med sedem do devet ur spanja dnevno, na kar pa vpliva starost, utrujenost in tudi že prvi zdravstveni simptomi. Podatki kažejo, da več kot četrtina ljudi slabo spi, kar vpliva na njihovo razpoloženje, počutje in tudi učinkovitost. 

Pomanjkanje spanja vodi najprej do motenj razpoloženja, nato do poslabšanja višjih živčnih funkcij (koncentracije, spomina), učinkovitosti in razdražljivosti. Kronična neprespanost pa vodi v kronično utrujenost, melanholičnost in je osnova za pričetek marsikatere bolezni.

Zato je izredno pomembno, da se dobro in kakovostno spimo, pri tem pa tudi pomaga, da izberemo primerno ležišče. Eno izmed kakovostnih ležišč so Boxspring postelje, ki jih lahko najdete na spletni strani Yes pohištvo.  

Boxspring postelja – prava izbira za kakovosten spanec

Boxspring postelje izvirajo iz Skandinavije, kmalu pa so postale priljubljene tudi drugje. Spodnji del je v obliki škatle (angleško »box«), »spring« pa se nanaša na številne vzmeti, ki poskrbijo za popolno udobje in prilagajanje vašemu telesu.

Na vrhu je posteljni nadvložek, ki poskrbi za estetsko, higienično in udobno površino ležišča.

Na začetku so Boxspring postelje spadale med 'trša' ležišča, danes pa uporabniki lahko pri Boxspring postelji izbira barvo oblazinjenja, trdnost ležišča, višino, dimenzijo barve in material.

V YES pohištvo so na voljo različne box spring postelje, katere bodo odgovarjale različnim zahtevam in pričakovanjih strank – tako lahko izbirate med posteljami prilagojenim alergikom, težjim osebam, osebam, ki se pretirano potijo... ali pa samo tistim, ki si želijo udobnega in sproščujočega spanja in to že od 799 evrov. Pridite in preverite ponudbo YES boxspring postelj.

Sedežna garnitura – udobno sedenje in sproščujoče spanje

Mnogokrat pa se zgodi, da so bivalni prostori manjši in je potrebno racionalno razmišljati glede opreme stanovanja – doma s pohištvom. Tudi v tem primeru ima YES pohištvo rešitev. Izberite med mnogimi modeli sedežnih garnitur, ki imajo vgrajeno posteljno funkcijo, ki se razlikuje od navadnih vgrajenih ležišč v sedećnih garniturah.

Posteljna funkcija pomeni, da je v enem kosu pohištva združena udobna sedežna garnitura in vrhunsko spalno ležišče. Tako se sedežna garnitura, ki vas razvaja z udobjem čez dan, spremeni z enostavnim potegom v udobno ležišče, ki je enako pravim posteljam. 

Tako imajo posteljne funkcije lahko spalne vložke iz žepkastih vzmeti ali spominske pene, ki je identična kot v pravih ležiščih in zagotavlja enako udobno in sproščujoče spanje. Preverite v ponudbi YES pohištva udobne sedežne garniture s spalnim vložkom, ki se začnejo s ceno od 399 evrov.

Vzmetnica – stalnica še v mnogih domovih

Mnogokrat se zgodi, da se težko ločimo od pohištva, ki nam je všeč, vendar pa nam obstoječe pohištvo – postelje, ne zagotavljajo več popolnega spanja, so izgubile trdnost, so se v določenih delih »pogreznile« in se zjutraj zbudimo še bolj utrujeni, kot smo šli spat. Prav tako je treba iz zdravstveno-higienskih razlogov zamenjati vzmetnice na vsaj vsakih tri do pet  let.

Tudi za vse ljubitelje klasičnih vzmetnic ima YES pohištvo rešitev. V ponudbi je velika izbira standardnih, povišanih vzmetnih, primernih za vse vrste potreb in dimenzij postelj. Preverite ponudbo na YES – pohištvo, kjer najdete vzmetnice že za 99 evrov.

Pridite in preverite – sedaj še po posebno ugodnih razprodajnih cenah znižanih do 77 odstotkov. YES pohištvo – top cene pohištva.

Obiščite spletno stran YES pohištvo.

Starejše novice