Ljubljanainfo
Čet, 13.8.2020 13:19
Špela Grošelj je svoje sledilce pozvala, naj ji pomagajo najti osebi, ki sta njeni mami rešili življenje. Poziv je naletel na številne odzive in znana Slovenka sporoča, da so uspeli najti junaka s hrvaške plaže.

»Našli smo osebi, ki sta pomagali moji mami. Fanta in zdravnico iz Maribora. Hvala!« Tako se je na družbenem omrežju Instagram svojim sledilcem zahvalila pevka in influencerka Špela Grošelj, ki o tem, kako se bo zahvalila rešiteljema svoje mame, še razmišlja.

Spomnimo. V nedeljo se je v hrvaški Bašaniji skoraj utopila mama Špele Grošelj, je čustveno na družbenih omrežjih razkrila znana Slovenka. 

»Bila je v nezavesti, v nizki vozi do pasu,« pripoveduje in dodaja, da razlog, zaradi katerega je do zapleta v vodi prišlo, še iščejo. 

Da se Špelina mama ni utopila, je bila ključna reakcija dveh oseb, opozarja Grošljeva, ki je tisto nedeljo ni bilo z mamo. Zdaj so jo sledilci uspeli povezati s fantom in zdravnico iz Maribora.

»Važno je, da je mami super in ona bi zdaj že kar hodila v hribe,« še z nasmeškom dodaja pevka. Grošljeva je bila sicer pred dnevi tudi sama vpletena v nesrečo med športanjem na morju, zaradi katere je prejela celo nekaj šivov na glavi. 

Starejše novice