Slika je simbolična.
Oglasni prispevek
Sre, 15.11.2023 09:35
Že imate obutev za zimo? To so zimski čevlji, ki so vsekakor vredni vašega nakupa, saj so pravi sinonim za udobje in toploto, vaša stopala pa bodo v njih neizmerno uživala.

Ste ravno v procesu nakupa novih zimskih čevljev? Bi tokrat radi naredili spremembo in se namesto klasičnih črnih zimskih čevljev odločili za nekaj novega, nekaj ekstravagantnega, nekaj, kar bo pritegnilo mnoge? 

Če jih še ne poznate, govorimo o čevljih Inuikii, ki združujejo slog, udobje, prezenco in tisto pravo mero toplote, ki je v zimskih mesecih še kako dobrodošla.

Zakaj se odločiti za nakup čevljev Inu-Ikii?

Inu-Ikii ima za seboj celotno zgodbo in bogato zgodovino, ki zajema bistvo znamke, ki se skriva v tem prav posebnem imenu. »Inu« pooseblja privlačnost in najde svoj odmev v kontekstu lepote, medtem pa »Ikii«, ki izhaja iz inuitskega jezika, pomeni »mraz«, poklon udobni toploti, ki je vgrajena v škornje znamke. Znamka Inuiiki tako pooseblja zimski mraz in mu s svojimi modnimi kosi prav uspešno kljubuje. 

Identiteta in duh podjetja Inuikii sta zapleteno vtkana v same obrise modne obutve. Ti škornji so izdelani iz organskih materialov, v zimskih mesecih pa vašim stoplom vdahnejo življenje v obliki udobja in topline. Ne glede na to, ali z njimi želite kljubovati dežju ali snegu, ti škornji zagotavljajo toploto pozimi ter osvežujoč hlad poleti. Gre za višji čevelj, ki pokrije tudi vaš gleženj, njegova notranjost pa je prežeta s toplo volno. Če je njihova zgodba tudi prepričala tudi vas si oglejte celotno ponudbo na answear.si/m/inuikii.

Inuikii pri izdelavi svojih čevljev daje prednost trajnostnim in okolju prijaznim praksam. Večina njihove obutve se ponaša s podlogo iz evropskega striženega lesa, organskega materiala, ki ni samo naravno termostatski, temveč tudi biorazgradljiv in zračen. Čevlje je mogoče izbrati v različnih barvnih odtenkih, lahko se odločite za kombinacijo večih barv ali pa preprost, enobarven dizajn. 

Kako enostavno je kombiniranje čevljev InuIkii?

Se bojite, da zaradi svoje ekstravagance čevljev ne bi znali skombinirati z vsem ostalim, kar že imate v svoji garderobi? Ne skrbite, ti čevlji so kljub svojemu drznemu videzu resnično vsestranski in uporabni. Naj vas torej njihov robusten videz ne zavede, kljub vsemu so izredno prilegajaoč kos, ki ga morate imate v omari. 

Čevlji so izbrani, kaj še manjka do popolne zimske garderobe? Topel in udoben plašč, kakopak, ki se bo odlično prilegel vaši obutvi. Brezčasen volnen plašč v nevtralnih tonih, kot so kamelja, siva ali črna, lahko brezhibno dopolni elegantno in prefinjeno estetiko škornjev InuIkii. Kombinacija izžareva skromno eleganco, ki je primerna za različne priložnosti. Dovolite si zapeljati ponudbi Columbia, ki nudi obsežen izbor plaščev in jaken. 

Lahko pa se odločite tudi za bunda plašč, ki bo grel vaše prezeblo telo. Takšen videz bo morda ustvaril nekoliko bolj ležeren pridih, a vseeno dovolj moderen in sodoben, odličen za različne priložnosti. Bodite drzni pri izbiri barv in se ne ustrašite kombiniranja.

Kaj še potrebujete, da bo vaš videz popoln? Vsekakor dobro športno torbo, ki bo celotnemu videzu dodala poseben pečat. Adidas Originals nudi resnično vsestranske športne torbe, ki bodo osvojile vaše srce. Na njihovi spletni strani pa pobrskajte tudi za ostalo ponudbo. 

Starejše novice