James Bond se je na filmskem platnu doslej pojavil sedemindvasetkrat, če štejemo tudi "neuradna" filma Casino Royale (1967) in Nikoli ne reci nikoli (1983)
Ustvarjeno dne
Sre, 30.9.2020 14:08
Daniel Craig se po prihajajočem filmu No Time to Die poslavlja od vloge agenta 007.

52-letni Daniel Craig je v preteklosti večkrat namignil, da se bo umaknil iz franšize o najbolj slavnem tajnem agentu in vlogo prepustil mlajšemu igralcu. Po poročanju dobro obveščenih medijev naj bi se to tokrat res zgodilo in naj bi bila vloga v prihajajočem filmu Ni časa za smrt (No Time to Die) bila res njegova zadnja v vlogo agenta 007. 

Ustvarjalci naj bi zdaj končno izbrali Henryja Cavilla, aktualnega filmskega Supermana, potem ko je Hollywood Reporter še junija trdil, da naj bi vloga pripradla Tomu Hardyju (Mad Max, vzpon viteza teme). “Superman” se je za vlogo, ki je na koncu pripadla Craigu potegoval že pred petnajstimi leti, ko je bil star dvai dvajset, zdaj pri sedemintridesetih naj bi bil idealne starosti.

Je Henry Cavill nov tajni agent 007?

Če govorice trdijo bi igralec, ki smo ga nazadnje lahko gledali v Netflixovi seriji The Witcher, postal sedmi filmski Bond. Craigu je naziv pripadal petnajst let v katerih je nastalo pet Bondiad, kakšno pogodbo pa producenti ponujajo Cavillu - neuradno vsaj za tri filme - za zdaj ni znano. Neuradno naj bi podpisal pogodbo, da se bo v vlogi Supermana pojavil v še treh filmih.

Igralec je zaslovel kot Superman, neuradno ga bomo v isti opravi videli še trikrat.

Bomo videli kako se bo zadeva razpletla, a ja, z veseljem bi igral Jamesa Bonda. To bi bilo nadvse razburljivo,” je nekoliko previdno dejal igralec.

Če bo Henry Cavill res naslednji James Bond, bo prvi igralec, ki je hkrati upodobil agenta 007 in Supermana (ali kakšnega drugega superjunaka).

Premiera novega Bond je še v drugo prestavljena, namesto 11. novembra ga bomo lahko na velikem platnu videli od 2. aprila naprej. Napovednik za Ni časa za smrt si oglejte spodaj:

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice