Slika je simbolična.
sobotainfo
Tor, 20.2.2024 08:25
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 20. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Gradnja čustvene moči in samospoštovanja sta danes v središču pozornosti, dragi oven. Tihe ali zakulisne dejavnosti vas trenutno najbolj privlačijo. Ni čas za potiskanje ali preseganje meja, vendar ste v odlični formi, da se čustveno pripravite na zahtevnejše dni.

Ker je Sonce v teh dneh v vašem sektorju zasebnosti, je vaša potreba, da se umaknete, močna, toda njegov manjši spopad s Kironom bi danes lahko povzročil nekaj težav, saj se lahko znajdete v povpraševanju. Del vas želi sodelovati, drugi pa ve, da je čas za varčevanje z energijo. Za najboljše rezultate si prizadevajte za zmernost.

Upoštevajte, da če ste si odrekli trenutke za sprostitev, se lahko počutite, kot da vam poka po šivih, in čas je, da poiščete nekaj zdravih pobegov. Na srečo dan napreduje s priložnostmi za vzpostavitev koristnega stika, hkrati pa ohraniti in uživati ​​nekaj avtonomije in udobja. Povezovanje z nekom prek podobnih vrednot je lahko zadovoljujoče in krepilno.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Danes se lahko spopadete z neodločnostjo, dragi bik, saj je včasih težko razbrati, kaj vidite, ali ali vaša negotovost zamegljuje vaše dojemanje. Za najboljše rezultate naj bodo stvari lahkotne in si prizadevajte uživati, namesto da se osredotočate na malenkosti, ki gredo narobe.

Vaša želja po nekaj časa za počitek lahko tekmuje z vašo potrebo po sodelovanju ali družbenih željah, razpoloženje pa se lahko med tem dviga in pada. Bodite nežni do sebe in svojih dejavnosti ter projektov. Kasneje danes je življenje bolj gladko.

Ideje za kreativno združevanje odgovornosti in neodvisnosti se vam porodijo same od sebe. Če se posvetite svojemu delu ali odgovornosti ali v to, kar počnete, vložite več svoje osebnosti, lahko to močno vpliva in je zadovoljujoče.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Vaše razpoloženje je danes pogosto praktično, dragi dvojčki, in hrepenite po nekaj predvidljivosti in udobja. Kljub temu lahko negotovost na družbenih ravneh povzroči nekaj ambivalentnosti ali celo nekoliko napačne presoje.

Zdi se, da vaši cilji in ambicije tekmujejo s socialnimi vzgibi in motnjami. Najbolje je, da ne poskušate zahtevati odgovorov in si raje vzemite čas za sklepanje. Na srečo, ko dan napreduje, zlahka najdete edinstvene načine, da zadovoljite svojo potrebo po zanimivih izkušnjah in željo, da se umirite in obnovite.

To lahko pomeni sproščeno potovanje ali novo dejavnost, ki osveži vaš pogled. Hkrati pa praktične in poslovne zadeve uspevajo, ko začnete bolj zaupati svoji močni intuiciji.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Zdi se, da današnji tranziti poudarjajo in nasprotujejo vaši želji po raziskovanju in eksperimentiranju ter vaši potrebi po rezultatih, dragi rak. To ni idealna energija za sprejemanje velikih odločitev. Vendar pa dan ponuja lepe priložnosti za odkrivanje novih načinov uživanja. 

Morda boste prispeli na udoben kraj intimnosti s prijateljem ali imeli priložnost videti odnos v novi luči. Prav tako boste lahko s strastjo presenetili svojega partnerja. Luna v vašem znamenju ves dan vznemirja vaša čustva.

S svojo harmonijo z Uranom v vašem sektorju prijateljstva, izražanje prihaja zlahka. Obstaja močnejša potreba po samovzgoji, ki je ne smemo zanemarjati, ampak tudi dobri kanali za izražanje sebe z deljenjem, sanjarjenjem in povezovanjem z drugimi.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Luna ves dan prehaja skozi vaš sektor zasebnosti, dragi lev, in usmerja vašo pozornost na zadeve v ozadju vašega življenja. To je čas lunarnega meseca za zmanjšanje pritiska in ponovno združevanje. Čeprav obstaja resnična težnja po tem, da želimo pobegniti ali se umakniti pred običajnim hrupom in življenjskimi aktivnostmi, je rutina lahko tudi nezadovoljna in sprememba okolja je morda ravno pravšnja.

Danes je lahko presoja na nekaterih mestih nekoliko drugačna. Po eni strani imate močno željo po bolj poglobljenem raziskovanju teme ali pa iščete več intimnosti in sodelovanja z nekom. Po drugi strani pa je vaš um nemiren za nova učenja in izkušnje.

Ne pozabite, da bodo vse težave, ki se danes pojavijo zaradi tega temeljnega konflikta, verjetno hitro rešene, če se osredotočite na zmanjševanje svojih pričakovanj in dejanj. Prizadevajte si za tempo. Če se danes umaknete zapletenim občutkom ali zapleteni situaciji, boste pridobili presenetljiv vpogled.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Nedokončani posli vas lahko motijo ​​in se poigravajo z vašim razpoloženjem danes, draga devica. Morda bi bilo najbolje, da si vzamete odmor od težkega razmišljanja. Negotovost ali nejasne napetosti so lahko posledica nečesa, čemur ste se izogibali.

Na mizi so nasprotujoče si možnosti in izbire so težke, toda odnos, da se lahko spopadeš z vsakim izzivom, ki ti pride naproti, te lahko pripelje daleč. Na srečo pozneje danes zlahka najdete nove in inteligentne načine za združevanje dela in avanture, učenja ali prevoza. Odprtost za nove ideje in koncepte lahko pozitivno vpliva na vaše delo, rutine, zdravje in dnevne naloge.

Bolj uživate v iskanju poti do dobrega počutja ali več urejenosti v vsakdanjem življenju. Hkrati lahko v vašem socialnem omrežju potekajo spodbudni pogovori, ki morda sprožijo vznemirljiv projekt.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Danes bi se lahko počutili razdvojene med delom in igro, draga tehtnica. Nejasnosti v vašem družabnem življenju vas lahko zmotijo, in če niste povsem pri srcu, postane odlašanje bolj privlačno! Vendar ko dan napreduje, seveda težite k nenavadnim in novim načinom kreativnega združevanja zabave in intimnosti.

Zdi se, da razumete, da ni nujno, da je eno ali drugo, in vaši odnosi (in razpoloženje) imajo koristi od tega pogleda. Danes je v središču odpiranje in zabava s svojimi globljimi potrebami in željami.

Hkrati Luna preživi dan v vaši solarni deseti hiši, vi pa se še posebej zavedate svoje uspešnosti in upoštevanja pravil. Kljub temu ostajate prilagodljivi in ​​pripravljeni na izzive. Odkrivanje skritih informacij, ki spodbujajo vaše cilje, je zdaj mogoče.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Danes lahko uživate v priložnostih, da delite svoje ideje in se naučite nečesa koristnega, dragi škorpijon. Vendar pa se lahko včasih borite z razdvojenimi občutki ali negotovostjo, ko poskušate združiti dva očitno nasprotujoča si nagona.

Če ste preveč pozorni na podrobnosti in zanemarite, da bi vas vodila intuicija, zaključki, do katerih pridete, morda ne bodo tako uporabni, kot bi si želeli. Zmernost in tempo morda ne prideta naravno, vendar lahko že danes rešita številne težave! Na srečo, ko dan napreduje, tranziti prinašajo svežino v partnerstvo in družinske zadeve, ki se lahko združijo na krepilne, ustvarjalne načine.

Namesto tega se vaša želja po udobju in domačnosti dobro ujema z vašo potrebo po druženju. Na srečo je enostavno dovoliti nekaj povratnih informacij v svoje življenje, ne da bi vas preveč skrbelo.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Danes gravitirate k dejavnostim in situacijam, ki zahtevajo veliko vaše pozornosti, dragi strelec. Hkrati vam lahko koristi, če naredite korak nazaj in načrtujete svojo naslednjo potezo. Vendar pa je to tudi čas, ko lahko pretirano razmišljanje vodi v neprijetno stanje ambivalentnosti.

Potreba po tišini je lahko v nasprotju z željo po deljenju. Pomanjkanje zaupanja v vaše dojemanje stvari poslabša. Ko pa dan napreduje, lahko najdete popoln projekt ali delo, ki vam bo prineslo veliko veselja.

Delo in naloge so lahko bolj prijetne, to pa pokaže vašo željo po najboljših močeh. Ustvarjalno pisanje ali izražanje je lahko zdravilno in osvežujoče. Novi načini uživanja v nalogah in odgovornostih so lahko razburljivi.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes so odnosi v ospredju in izmenjava dejavnosti in idej je lahko zadovoljujoča, dragi kozorog. Lahko ste na isti valovni dolžini kot nekdo in drug drugega napajate s pozitivno energijo.

Kljub temu je del vas popolnoma za učenje, povezovanje in diverzifikacijo, medtem ko se drugi del nagiba k iskanju miru in tišine. Različni nagoni in potrebe se začasno spopadejo in lahko se pojavijo negotovosti. Samo za zdaj se ni tako enostavno disciplinirati.

Na srečo, ko dan napreduje, so energije odlične za iskanje edinstvenega ali novega načina, da hkrati zadovoljite svojo željo po udobju in domačnosti ter potrebo po nekaj vznemirjenja. Vaš pogled se izboljša, ko odkrijete nove izhode za užitek in samoizražanje.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Ker je danes Luna v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, dragi Vodnar, je z vami prijeten pretok energije za opravljanje vašega dela in izpolnjevanje nalog z manj truda kot običajno.

Toda medtem ko imate močno željo po razvijanju svojih najljubših projektov ali osredotočanju na gradnjo tega, kar imate, del vas vleče k raziskovanju različnih možnosti in idej. Upoštevajte, da sta mentalna in fizična energija zaenkrat neskladni ena z drugo, in se potrudite, da ne pričakujete toliko, da bi se obremenjevali. Iskanje ravnotežja je zdaj najbolj smiselno.

Na srečo, ko dan napreduje, naravno vnesete novo energijo in vznemirjenje v odnos ali domače življenje in življenjske razmere. Medtem ko se lahko zaradi potrebe po udobju in domačnosti včasih počutite manj kot neodvisni, današnji tranziti podpirajo občutek, da ste udobno svobodni.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Danes ste še posebej pozorni na stvari, ki jih imate radi, drage Ribe, in dejavnosti, ki vam omogočajo, da izrazite sebe in najbolj privlačite svoj smisel za zabavo.

Energija se še posebej dobro pretaka v odnosih, ustvarjalnem iskanju in vsem mentalnem in komunikacijskem. Kljub temu lahko pride do deljenih interesov, ki lahko vodijo v neodločnost ali celo rahlo moteno presojo, ko se počutite raztrgani. Kaprice, ki se pojavijo nenadoma, verjetno ne odražajo vaših današnjih dejanskih potreb.

Na srečo se vam, ko dan napreduje, povsem naravno pojavijo novi načini za obvladovanje starih težav. Želja, da bi šli naprej in se počutili svobodnega, je močna in iščete pametne načine za to. Pogovori vam lahko pomagajo premagati pomisleke ali obžalovanja ter vas čustveno osvobodijo. Vodenje ali pomoč nekomu je lahko del tega in osebno zelo koristno.

Starejše novice