V strogem srcu Ljubljane se skriva stanovanje vročega glasbenika Žana Serčiča, ki buri domišljijo mnogih oboževalk (vir: osebni arhiv).
Ljubljanainfo
Pon, 26.2.2024 11:00
V strogem srcu Ljubljane se skriva stanovanje vročega glasbenika Žana Serčiča, ki buri domišljijo mnogih oboževalk.

Eden najbolj vročih slovenskih glasbenikov ta hip, 'predrzni' zapeljivec Žan Serčič, se je pred več kot letom dni iz Lenarta v Slovenskih goricah preselil v Ljubljano, kjer je že takoj potešil željo po doživetju pravega utripa mesta, priznal pa je, da je v prestolnici drugačen slog življenja, ki mu za zdaj dobro ustreza.

»Za vedno pa bom ostal Štajerec in zvest svojemu štajerskemu narečju,« pravi glasbenik.

Ker Žan Serčič velja za velikega šarmerja in 'lomilca ženskih src', za njim se namreč na vsakem koraku obračajo številni pogledi, se mnoge oboževalke sprašujejo, kje v Ljubljani živi 28-letni zvezdniški žrebec oziroma kje se skriva stanovanje vročega in zaželenega glasbenika?

V strogem srcu Ljubljane se skriva stanovanje vročega glasbenika Žana Serčiča, ki buri domišljijo mnogih oboževalk (foto: Lea Remic Valenti).

»Sama ga večkrat srečam v središču mesta, tam pri Gornjem trgu v Stari Ljubljani, a potem vedno izgine med zidovi mesta. Sem prepričana, da ni daleč doma,« nam je hudomušno sporočilo poslala ena od Žanovih oboževalk. 

Govori se, da naj bi bilo stanovanje za Žana prava oaza miru, ki mu v kontrastu s hitrim tempom mestnega življenja ponuja zatočišče za dušo.

 Menda je njegovo stanovanje opremljeno z mešanico modernega in vintage stila, ki skupaj ustvarjata edinstven ambient, piko na i pa vsemu skupaj predstavljajo Serčičevi glasbeni in osebni predmeti.

In čeprav je lokacija njegovega ljubljanskega stanovanje nekaterim izbrancem, med katerimi so tudi njegovi zvezdniški prijatelji, še kako dobro znana, mu vsi pomagajo pri ohranjanju skrivnosti. Vsi namreč vedo, kaj da bi razkritje lokacije, ki je obdana z mestnim vrvežem in tišino starih zidov, pomenilo za vročega glasbenika, ki je pred kratim izdal prvi koncertni album s kar 19. skladbami v živo.

Starejše novice